Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TAMNI MLAD MESEC U JARCU 12. JANUARA 2021: Noć donosi moćne transformacije, posebno ovim znacima

Ovo obavezno uradite noćas kako bi vam se ostvarile želje!

  Izvor: Shutterstock

Jarac je znak koji počinje u trenutku zimske kratkodnevnice, kada je tama najveća. Ali nakon tame rađa se Sunce, svetlost koja vodi istinskog tragača na njegovom spiritualnom putu.

Možda će vas zanimati

Jarac je najviša tačka na nebu, najveće postignuće u životu, bilo materijalno bilo spiritualno koje je predstavljeno kroz simbol znaka Jarca – planinsku divokozu koja se penje na najviši vrh planine zaobilazeći sve prepreke koje joj se nađu na putu. Ovde ostvarenje ciljeva više nije neka apstraktna tačka u budućnosti kojoj osoba teži već, konkretno ostvarenje životnih postignuća. Jarac kao poslednji zemaljni znak omogućava uzemljenje ciljeva i ostvarenje svojih vrednosti i htenja unutar društva.

Dakle, Jarac je taj koji donosi krajnje postignuće, materijalizaciju svih naših želja. Za takvo ostvarenje potrebna je odgovornost, predanost, posvećenost, organizacija, radinost – sve karakteristike povezane uz znak Jarca. Zato se Jarac i njegov vladar Saturn povezuju sa starošću gde osoba ubire plodove vlastitog rada i postignuća. Svakako, idealno bi bilo da se ne radi samo o materijalnim postignućima, nego da se bogatstvo manifestuje i kroz bogatstvo duha.

Jarac predstavlja našu karijeru, poziciju, odgovornost, tradiciju, zakone, društvene norme i ograničenja koja se moraju usvojiti da bi neko bio prihvaćen u zajednici u kojoj živi. Kad ograničenja ne bi bilo, osoba bi se samo na Jupiterov način neobuzdano širila i ne bi niti mogla stati, ali zato je tu Jarac i postavljanje granica unutar kojih je poželjno delovati.

Ponekad se mora ostati saturnovski hladan, čvrst i predan, disciplinovan, bez prepuštanja emocijama, kako bi postigli poziciju i sami sebe ostvarili unutar društva. Zato ovaj Mlad Mesec donosi postignuća koja se najviše odnose na posao i karijeru, položaj u društvu i učvršćivanje ličnog autoriteta. Mlad Mesec biće u konjunkciji sa Plutonom, planetom moći, transformacije, izdizanja iz pepela i pretvaranja u Feniksa.

Zato u noći Tamnog Meseca, sa utorka na sredu (12. na 13. januar 2021.), možemo transformirati sve one obrasce koji nas sprečavaju da postignemo ugled u društvu, autoritet, uspeh u poslu i karijeri, ali i sve ono što nas sprečava da se uzdignemo na duhovnom putu i spoznaji. Možemo koristiti jednostavnu tehniku ispisivanja na komadić papira svih negativnih obrazaca, prepreka i svega što ne želimo u životu, te ritualno spaljivanje tog papirića.

Ovaj Mlad Mesec najpozitivnije će delovati na Bikove, Device, Jarčeve, Škorpije i Ribe, kao i one koji imaju naglašene planete u ovim znakovima. A negativno će uticati Vage, Ovnove i Rakove (i one koji imaju naglašeni neki od tih znakova), pa će se oni morati dodatno potruditi oko prepreka na putu.

Pročitajte i ovo

Izvor: Astro portal

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije