Dnevni lunarni horoskop za 31. decembar najavljuje Mesec u znaku Raka u izazovnim aspektima sa Marsom i Plutonom. Danas će na testu biti odnosi, naročito porodični. Osobe sa kojima živite možete doživeti kao neprijatne ili možete biti nezadovoljni njihovim ponašanjem. S obzirom na to da će emocije i danas biti vrlo naglašene, može biti burnih reakcija.

Mnogi će se presabirati šta su uradili i postigli u prethodnoj godini, i koje odnose treba da zadrže, a koje ne. Danas možete doneti i odluku o tome. Savet bi bio da danas što manje vremena provedete u kući, jer se tu mogu pojavljivati konflikti.

Uveče, kada Mesec pređe u znak Lava, ući će prvo u opoziciju sa Saturnom i Jupiterom u Vodoliji, pa u početku večeri mnogi mogu osetiti nostalgiju, ili imati neslaganje sa prijateljima. Ili želeti da su na putovanju.

Međutim, kako veče odmiče, atmosfera će biti sve bolja i osećaće se sve više radosti. Novu godinu možete dočekati u zaista lepom raspoloženju i dobroj atmosferi, ostavljajući sve stvari koje vam se ne sviđaju iza sebe!

Astrolog: Nevena Cvetković