Vladavina Jarca traje od 21. decembra do 20. januara 2021. godine, a Sunce u ovom znaku najavljuje period duhovnog obnavljanja, samorefleksije i planiranje dugoročne budućnosti. U isto vreme događa se i konjunkcija Jupitera i Saturna u znaku Vodolije, pa će ovo biti idealan period za vizualizaciju, maštanje, uspostavljanje novih namera.

U vladavini Jarca očekuje nas i pun Mesec u najosetljivijem znaku Zodijaka Raku, od 30. decembra. Očekuju nas pojačane emocije, euforija i želja da što pre prihvatimo i osetimo promene koje nam donosi 2021. godina.

Evo koja 3 horoskopska znaka će biti najsrećnija tokom vladavine Jarca:

Bik  - evo šta je vaš glavni oslonac!

Šta je sledeće na vašoj listi želja, dragi Bikovi? Sunce u Jarcu utiče na vašu devetu kuću obrazovanja, putovanja i prilika. Moguće je da ćete razmišljati o velikim promenama poput preseljenja ili promeni karijere. Spremni ste da se prepustite talasu neizvesnosti, jer ste u 2020. godini naučili da ništa u životu nije sigurno osim vaše vere. Očekuje vas period samopromocije i poslovnog uspeha, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

Devica - stiže emotivno ispunjenje!

Sunce u Jarcu donosi vam sjajnu dozu inspiracije, sreće i humora. Vladavina Jarca najviše utiče na vašu petu kuću umetnosti, romantike i strasti. Dogodiće vam se nešto što če vas emotivno ispuniti - bilo da je to nova ljubav ili rad na nekom kreativnom projektu. Ovo će biti moćan uvod za lepe stvari koje vas očekuju u 2021. godini. Negovaćete svoje srce i dete u sebi. Bićete nežni prema svojoj duši, a to će vas ispuniti mirom i novom unutrašnjom lepotom.

Jarac - konačno promene za kojima žudite!

Solarni povratak u vaš znak Zodijaka donosi vam moćnu transformaciju i mogućnosti koje vam mogu promeniti život. Napokon ćete se približiti ličnom uspehu kroz razne promene. Stvarate dugotrajni temelj uspeha za kojim odavno žudite. Uprkos svim okolnostima, ostajete usredsređeni na svoj put napretka i nema razloga da osećate grižu savesti zbog toga. Ovo je vaše putovanje - iskoristite sve mogućnosti!

Izvor: Lovesensa