Dnevni lunarni horoskop za 14. decembar 2020. godine navodi na oprez zbog pomračenja Sunca! Mesec u znaku Strelca doneće mnogima optimizam i dobro raspoloženje od samog jutra. Imaćete osećaj da možete mnogo toga, i da će sve što radite ići vama na ruku.

S obzirom na to da Mesec u jutarnjim časovima pravi kvadrat sa Neptunom, taj optimizam može biti lažan i možete stvari videti daleko boljim nego što jesu. Entuzijazam svakako iskoristite za nešto kontruktivno, ali budite i objektivni kad procenjujete svoje mogućnosti.

Ovo je povoljan dan za kontakte sa strancima, a ko posluje sa inostranstvom može da očekuje uspeh iznad očekivanja. Mnogi će dobiti pozitivne vesti od nekog ko živi van zemlje.

Tokom dana imaćete osećaj velikog priliva energije, pa je dobro iskoristiti ovaj dan za bavljenje fizičkom aktivnošću. Ili bar za neku dugu šetnju. Ko ima prilike, neka ode na put.

Danas se dešava vrlo važna pojava, a to je pomračenje Sunca. Svi koji su na položaju danas mogu imati izazove. Ukoliko se bavite organizacionim poslovima, danas nećete imati kontrolu na kakvu ste inače navikli. Ispoljavanje sujete i gordosti danas može biti pogubno!

Astrolog: Nevena Cvetković