Dnevni lunarni horoskop za 4. decembar savetuje da se ne prepuštamo prvim osećanjima! Mesec je prvi deo dana u znaku Raka, a ujutru u izazovnim aspektima sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom. Vesti koje čujete od ranog jutra verovatno neće biti sjajne, i mogu biti opterećujuće i sumorne.

Ukoliko osetite da previše brinete, ili se loše osećate, razmislite najpre o rešenjima koje imate za datu situaciju, pre nego se prepustite. Ukoliko rešenje ne vidite, ovo je momenat i vreme da prihvatite neke neminovne stvari u životu. Ukoliko ipak nema objektivnog problema u vašem životu, a ipak osetite određenu teskobu, onda se fokusirajte na nešto što vam prija i sačekajte popodne, kada će taj osećaj sam nestati.

Oprezno u prvom delu dana sa članovima porodice. Svako nepromišljeno reagovanje sada može pokrenuti lavinu potisnutih osećanja. Ovo je momenat kada se suočavate baš sa svim osećanjima koja su bila po strani i kojima niste želeli da pogledate u oči.

Oko 14 časova Mesec prelazi u znak Lava i, na dalje, pravi dobre aspekte. Situacija se dramatično menja. Odjednom se pojavljuje optimizam i dobro raspoloženje. Iskoristite ostatak dana za kreativni rad i stvari koje vas raduju!

Astrolog: Nevena Cvetković