Horoskop za vikend najavljuje velike promene!

Subota 21. novembar je najvažniji dan u ovoj nedelji. Tada se dešava velika energetska promena kroz dve planete. Venera prelazi u znak Škorpion, a Sunce prelazi u znak Strelac! Venera u Škorpionu je u znaku izgona. Ona je ovde veoma ostrašćena i sklona da sagori u svojim emocijama. Ovo je velika promena koju će najviše osetiti oni rođeni u znaku ili podznaku Škorpion, Bik, Vaga, Lav i Vodolija.

Takođe svi koji su rođeni sa Venerom u ovim znacima, a posebno Škorpioni će imati ljubavneizazove u narednih mesec dana. Ovo ne mora uvek da bude povezano sa odnosima već može da se manifestuje i kroz unutrašnji osećaj vrednosti. Bićemo skloni da dublje preispitamo svoj odnos prema drugima kao i prema novcu. Osetljiviji smo na svaki vid nepažnje od strane partnera. Nekome će se javiti osećaj kao da se stalno bori za nečiju pažnju i ljubav....

Venera je više okrenuta drugima nego sebi. Više trpi i toleriše, a kada to osvesti, onda pati što je to sebi dozvolila. Voli duboko i traži da i drugi nju tako vole, a kada tu ljubav ne dobije u meri u kojoj je očekuje, onda je povređena i lako počinje da mrzi... To je stanje izgona. Izgon ukazuje da nema balansa i da se uvek lako pretera na jednu stranu. Rešenje je da osoba prvo voli i prihvati sebe, jer onda neće očekivati od drugih da joj oni nadomeste osećaj nevoljenosti unutar sebe.

Sunce u svakom znaku nosi važnu poruku za nas! Sunce u Strelcu je u znaku svog tripliciteta i ovde lagano donosi sreću i uspeh. Ljudi rođeni u ovom znaku su okrenuti uvek budućnosti, putovanjima i imaju poseban avanturistički duh. 

U nedelju 22. novembra će nas Mesec činiti osetljivim, introvertnim, sklonim sanjarenju. Stvarni svet kao da ostaje negde daleko, predani smo mislima, kontemplaciji. Jedinstven aspekt sa Venerom donosi dubok osećaj ljubavi naročito onima u braku, pa zato izbegavajte bilo kakav konflikt. Pred kraj vikenda budi se u nama ambicija, želja za putovanjem, spremnost da se poduhvatimo posla. Idealno raspoloženje pred početak radne nedelje.

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija