Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNEVNI MESEČEV HOROSKOP ZA 16. novembar 2020: Pažljivo sa bliskim ljudima, evo šta može biti opasno!

Mesečev horoskop upozorava - Mesec u Strelcu budi u nama takmičarski duh!

  Izvor: Shutterstock

Mesec je danas u znaku Strelca i početak lunarnog meseca se već oseća - mnogi bi hteli da se posvete nekim velikim podvizima, spremni su da se nadmeću, da prevaziđu i sami sebe a i sve spoljašnje barijere.

Prijatno je osetiti taj povratak snage, ali kod nekih to može izazvati i onaj rizični efekat - u komunikaciji sa drugim ljudima oseća se izvesno razmetanje, svojevrsna  drskost. Budite pažljivi, naročito u vezama sa bliskim ljudima takve reči i postupci mogu biti štetni. Međutim, u poslu ovakav nastup nije suvišan - pokažite svoj potencijal u poštenoj, zdravoj konkurenciji!

Možda će vas zanimati

Danas je na poslu ili u svakodnevnom životu moguć niz epizoda koje mogu poljuljati navike, promeniti tok stvari. Bolje je takva iznenađenja shvatiti pozitivno - kao priliku da razjasnite gde su vam orijentiri i poboljšate svoj život.

Da biste se promenili, nemojte preopteretiti telo teškom hranom. Praksa „sakupljanja energije“ takođe će pomoći u održavanju unutrašnje ravnoteže - takve poput čigonga, meditacije, istezanja u ležećem položaju. Danas bi trebalo izbegavati bilo kakve agresivne manipulacije kožom a naročito  neproverenu kozmetiku. Šišanje kose takođe nije preporučljivo: kozmetički salon možete posetiti sutra, a najbolje -  u danima od srede pa sve do kraja nedelje.

Pročitajte i ovo

Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije