Ako su vam dosadili saveti frizera, pročitajte šta vam zvezde savetuju koja je najbolja fizura za vas!

Ovnove krasi gusta kosa, često puna velikih kovrdža. Oni vole izražajne boje i nešto dramatičnije nijanse. Ponekad su nepraktični, pa ni ne pitaju da li je neka frizura laka za održavanje, već iz salona izađu frustrirani sa frizom koji ne odgovara njihovom tipu kose. Potrudite se da vaš glavni adut budu kovrdže - negujte ih i igrajte se sa njima pomoću različitih stilova frizura.

Praktični i elegantni Bikovi naklonjeni su tradicionalnim bojama i frizurama koje su jednostavne za održavanje. Strogo i uredno ošišana kosa koja izgleda dobro i kad je malo neuredna njihov je san. Oni mogu frizeru da objasne koji im stajling najbolje pristaje i neće nimalo pogrešiti.

Neobične frizure i stajlinzi omiljenih slavnih osoba često krase Blizance. Oni će učiniti sve da imaju frizuru poput najdraže glumice, makar morali i po dva sata svako jutro da provode u kupatilu. Odlučuju se za jedinstvenu boju kose po kojoj će svima biti prepoznatljivi.

Žene Rakovi vole jednostavne i ženstvene frizure. Najdraža im je duga i ravna kosa ili ona s mekim uvojcima. Odlično im stoji i klasičan rep sa nekoliko nestašnih pramenova koji vise sa strane. Iako ne volite promene trebalo bi da isprobate neku potpuno drugačiju, drsku frizuru, koja će vas prikazati u potpuno novom svetlu.

Na sledećoj strani pročitajte i za ostale znakove.

PageBreak

Lavice krasi gusta, jaka i neposlušna kosa. Bez obzira na boju i frizuru, iz svemira se mogu prepoznati po bujnoj kosi. Njihova frizura nosi lični pečat. Za njih imamo samo savet da posvete više pažnje temenu i da ga lagano masiraju posle nanošenja regeneratora.

Uredne i konzervativne frizure mogu se videti na perfekcionističkim Devicama. Bob frizura do ramena ili dugačka ravna kosa njihov su zaštitni znak. Trebalo bi da se drže svog stila i da izbegavaju kratke frizure. Povremeno bi bilo dobro da se počastite keratinskim tretmanom.

Ona je elegantna i sofisticirana, ona je Vaga. Menja frizuru iz dana u dan, u skladu sa odevnom kombinacijom – od seksi pletenice do stroge visoke punđe... Trebalo bi i više da eksperimentiše – neka prebaci razdeljak na drugu stranu!

Škorpija zrači seksepilom i moći, a čim ustane iz kreveta – izgleda odlično bez mnogo truda. Za nju se vezuju bogate boje – kestenjasti ili plavi pramenovi. Idu iz krajnosti u krajnost – od ženstvene frizure sa uvojcima do kratke muške frizure. Savet glasi – posvetite se hidrataciji kose.

Mladalačka frizura koja je najbrže gotova prava je za Strelca koji živi za avanturu. Ove dame ne vole da gube vreme na sređivanje kose. Samo je bitno da se ne boje promena. Kada jednom naprave frizuru, neka je se drže dok je ne zavole.

Jarac voli čist i moderan izgled, tradicionalne stilove i boje pogodne za posao. Praktični su i lako mogu da usavrše lični stil. Ipak, trebalo bi da se poigraju sa suprotnostima – ošišajte dugačku kosu ili kratku pustite da raste i uživajte u novoj ličnosti.

Ko menja izgled svako malo i isprobava nove trendove, ako ne Vodolija koja toliko voli slobodu! Otkačena, moderna frizura potpuno neprirodne boje nešto je što na njoj često možete videti. Deo je njene ličnosti, pa joj sjajno stoji. Međutim, Vodolija treba da malo uspori i da se pogleda još jednom u ogledalo.

Ribe su slabe na trendove, vole dugačku kosu i frizure za koje nije potrebno mnogo truda. Lako je nagovoriti ih na promenu, ali ako rezultat nije onakav kakav su želele, lako se mogu uzrujati. Pustite kosu da se suši prirodno, odmorite je od fena i trljanja peškirom.

Izvor: Srbijadanas