Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. OKTOBAR 2020: 3 znaka na koja će najviše uticati tranzitni Mesec u Vodoliji

Tranzitni Mesec donosi energiju kreativnosti ali i nervoze i pojačane potrebe za slobodom!

Izvor: Shutterstock

Dnevni horoskop najavljuje tranzitni Mesec u Vodoliji koji nas dočekuje u petak, 23. oktobra 2020. godine. A gde ste vi? Da li možete nešto da promenite ili ste tu gde ste?

Energiju tranzitnog Meseca u Vodoliji najčešće više osete oni koji imaju natalni Mesec u vazdušnim znacima Vodolije, Blizanci i Vage, oni koji imaju Sunce u vazdušnim znacima ali i onaj ko ima konjunkciju Meseca sa Uranom bez obzira na to kojem znaku pripada.

Horoskop za vaš znak

Imate neodoljivu želju da sada uradite nešto korisno i lepo za vašu okolinu, ne očekujući ništa za uzvrat. Već vas nervira što treba da ustanete i odete na posao gde ćete raditi sve isto kao i svaki dan, već godinama unazad.

Ne drži vas mesto i smatrate da biste mnogo korisnije proveli vreme radeći drugačiji posao. Dopustite sebi da vaša individualnost zablista. Tranzitni Mesec u Vodoliji otvara vrata za nove ideje, svetove, akcije.

Tokom tranzita Meseca kroz znak Vodolije javlja se potreba za slobodom, a pošto smo svi ograničeni raznim vrstama obaveza prema porodici, poslu, životu uopšte, kod mnogih se povećava nervoza.

Elektricitet se može opipati u vazduhu, pa neretko se dešava i da puknemo, planemo, da tih dana kažemo kako nam je svega dosta i da idemo negde gde nas niko neće naći. Potrudite se da ovaj nalet energije pretvorite u nešto kreativno.

Pomozite nekome koga znate ali i koga ne znate, učinite dobro delo koje će vam skrenuti misli o tome da je ovaj svet surov i da ste zarobljeni u njemu. Predložite inovacije i promene, one će biti uzete u razmatranje, a možda u budućnosti i usvojene.

Kupite one šašave cipele i prošetajte ulicama, dopustite da vam vetar zamrsi kosu, a razmišljate i o promeni frizure, neka kovrdža ili pramen bi osvežili vaše lice. Okrenite u ovom danu svoj život za 180 stepeni i potrudite se da to bude u pozitivnom smislu.

Ostavite loše navike, pridružite se humanitarnoj akciji, pokrenite svoj sajt, pokrenite neku akciji za pomoć svojoj zajednici… Uradite sve ono o čemu maštate i što vam se čini nemoguće. Kada je Mesec u Vodoliji, sve je moguće!

ASTRO PROGNOZE

Tekst: Vesna Grujić

Izvor: Astroportal.in

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije