Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop

HOROSKOP ZA VIKEND DO 21. SEPTEMBRA 2020: evo kog dana su konačno mogući preokreti, a kad prete konflikti!

Izvor: Shutterstock

Astrolozi najavljuju mogućnost preokreta i konfliktnih situacija - pročitajte horoskop za vikend!

U petak, 18. septembra, energije dana su pod  vladavinom Venere koja tranzitira kroz vatrenog Lava pa je sve teatralnije.

Mesec će praviti sekstil sa Venerom pa, kako je uključen Lav-Vaga, sve je vezano za lepotu, enterijer, sjaj, ali i lepa osećanja.

Danas će odlično raditi saloni za ulepšavanje - frizerski, kozmetički - sve za lepotu!

Takođe, ovaj aspekt je bitan za emocije, pa se organizujte da lepo provedete svoje vreme sa partnerom. Slobodne osobe bi mogle upoznati interesantnu osobu koja će im se dopasti na prvi pogled.

Pojedine osobe mogu imati dosta lepih prilika sa bankama, kreditima, pozajmicama i sve to vam pokreće neki novi start u životu.

Emotivno - odličan dan za skladne parove koji su već zajedno, a za slobodne - moguće upoznavanje nove osobe. Novčana situacija je dosta dobra ali ipak pazite kako trošite. Generalno gledano, pred nama je dobar dan sa lepim mogućnostima pa veče možete provesti sa zabavnim društvom ili voljenom osobom.

U subotu, 19. septembra, iako je dan Saturna, za pojedine osobe može biti dosta povoljnosti i srećnih okolnosti.

Međutim, Mesec pravi kvadrat sa Jupiterom što može doneti neumerenost i komplikacije pa pripazite kada su troškovi i novčane transakcije u pitanju.

U nastavku, Mesec pravi konjukciju sa Merkurom u Vagi što je odličan aspekt za harmoniju misli i osećanja pa možete doneti neke nove odluke i planirati budućnost.

Astro

Zatim će Mesec biti u opoziciji sa Marsom, kao i kvadratu sa Plutonom i Saturnom što je dosta teško i uznemirujuće.  Pojedine osobe mogu imati neke strahove, brige i blokade na svom putu dok Mesec prelazi u Škorpiju gde je opet u padu. To ipak znači dobar aspekt za planiranje a i mogućnost nekih novih preokreta.  

Najbolje je da se malo primirite da ne dođe do nekih konflikata i svađa - kako na poslovnom tako i u emotivnom životu. Više se odmarajte danas.

U nedelju, 20. septembra, Sunce, vladar ovog dana tranzitira kroz racionalnu i razumnu Devicu.

Zatim Mesec iz Škorpije pravi opoziciju sa Uranom iz Bika što je dosta nemira u duši pojedinaca. Među članovima porodice i prijateljima mogu biti rečene nepromišljene reči, pokazane ishitrene reakcije.

Dodatno, kvadrat Meseca i Venere je takođe težak i odigrava se u Lavu i Škorpiji gde pokreće nezadovoljstvo dragim osobama iz intimnog i poslovnog aspekta u porodici i sa prijateljima.

Najbolje će biti da ne ulazite u neke rasprave sa vama dragim osobama i šire već se posvetite sebi, opustite se i uživajte u relaksaciji.

Pojedine osobe mogu imati sjajan dan jer im se sreća smeši još iz prethodnog dana pa ga provedite u prirodi i na odmoru. Iako je nedelja neradni dan, pojedine osobe će imati pune ruke posla pa će im biti potrebna organizacija.

Astrolog: Željka Knežević

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...