Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESEČNI NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2020: Petica okružena ljubavnim ponudama, Devetka upada u krizu

  Izvor: Shutterstock

Numerološka prognoza za septembar 2020. godine!

Ako ne znate svoj broj, pogledajte kako da ga izračunate - u napomeni na kraju teksta!

JEDINICA

Ovo bi mogao biti vrlo dinamičan mesec, kao i oni kada ste započinjali neke nove poslove. Moguć je susret sa onima koje dugo niste videli. Imate mogućnost velikog bogatstva i popularnosti, naročito preko rada sa strancima ili osobama koje žive u prekookeanskim zemljama.

U ljubavi ćete biti najverovatnije prilično naivni i možda skloni da previše flertujete. Ako nemate stalnog partnera, nećete biti načisto ko vam se dopada, a ukoliko ulazite u novu vezu nemojte se ponašati kao da ste vi za onu drugu stranu dobitak, već obrnuto, ako ne želite da ostane sami.

U poslu predstojie neočekivatni obrti. Stabilizaciju stanja možete očekivati u drugoj polovini meseca. Što se zdravlja tiče možete imati problema zbog viška težine ili sklonosti ka preterivanju kako u hrani tako i u piću. Ovo je odličan mesec za novac.

DVOJKA

Imate izvestan strah od nedostatka novca ali ta činjenica će vas naterati da se prihvatite nekog ozbiljnog posla u državnoj ili u nekoj dobro stojećoj privatnoj firmi. Moguće da će vam se učiniti da radite posao ispod vašeg nivoa ili da vas previše iskorišćavaju, malo plaćaju i najverovatnije ćete razmišljati o privatnom poslu.

To baš i ne bi bilo tako mudro jer vam sa tog mesta predstoji odlazak na mnogo bolji položaj. Vaša potreba za sigurnošću kada je ljubav u pitanju biće zadovoljena ukoliko ste u braku jer ćete uz malo truda uspeti da ostvarite harmoničan odnos sa partnerom, a ukoliko ste slobodni možete imati vezu sa osobom koja ima dosta problema unutar svoje porodice. Mladi ženski predstavnici ovog broja najverovatnije će se zaljubiti u situiranog muškarca koji nije slobodan.

TROJKA

Ovo je jedan od izuzetno aktivnih i dinamičnih meseci u kojima vaša kreativnost, talenti i komunikativnost mogu da dođu do punog izražaja. Bilo bi najbolje da se orijentišete na rad sa strancima bez obzira da li se radi o dugoročnoj ili kratkoročnoj saradnji. Možete biti preterano velikodušni i skloni trošenju, pa zato pripazite kako rukujete novcem. Moguća ljubavna romansa sa nekim koga upoznate na putu a bilo bi izuzetno dobro ako biste mogli sebi da priuštite bar na kratko odlazak u inostranstvo iz turističkih razloga.

Ako radite u medijima ili se bavite izuzetno dinamičnim poslom ili radite više poslova paralelno, moguće je da preko kolega, koga možda dobro i ne poznajete sretnete nekoga ko će vam se svideti.

ČETVORKA

Predstavnici ovog broja su prilično pouzdani, vredni i često skloni da svoje interese stavljaju u drugi plan. Ako nastavite da se ponašate tako bićete veoma iscrpljeni na kraju ovog perioda jer će mnogi zloupotrebljavati vašu plemenitost, naročito žene iz vaše porodice ili familije.

Ovo je dobar mesec za osnivanje privatne firme, naročito ako to želite da učinite zajedno sa članovima porodice. Sve što planirate u ovom mesecu ili želite da započnete treba da radite manje više u tajnosti. Ako radite u velikoj firmi predstoji vam mnogo posla, često će vam davati da radite i ono što nije u vašem domenu.

Dobra saradnja je sa ženama. U ljubavi ste previše konvencionalni tražite sigurnost i niste spremni da rizikujete čak i kada su izuzetno jake obostrane emocije u pitanju. Pripazite, jer možete imati povredu na poslu ili pad imuniteta.

PETICA

Ovo je jedan od interesanijih meseci koji bi trebalo da vrlo mudro iskoristite jer mnogi vaši kvaliteti mogu da dođu do izražaja naročito vaša inventivnost ili ukoliko se bavite intelektualnim poslom neko se može zainteresovati za vaše kreativne ideje.

Preterano fizičko iscrpljivanje vam se nikako ne preporučuje jer možete doživeti i psihički kolaps s obzirom da ćete želeti da budete učesnik svih događanja i da svugde stignete što je naravno nemoguće.

U ljubavi ćete biti skloni paralelnim vezama jer će vam se dopasti pažnja kojom ćete biti okruženi, pa ćete tako iskoristiti svaku priliku kada je ljubav u pitanju ali ako imate stalnog partnera on preko toga neće biti voljan lako da pređe. Može vam se dopasti jedna Devetka.

ŠESTICA

Možete pomisliti kako najzad dolazi vaših pet minuta kada je u pitanju novac i ljubav. Najverovatnije ćete sresti osobu dobrog materijalnog stanja koja će pokazivati veliko interesovanje za vas.

Ako ste žena pazite da ne budete žrtva iskusnih zavodnika, onih koji mnogo obećavaju a skoro ništa od toga ne ispunjavaju i zato nemojte otvarati svoju dušu pred bilo kim, ma kako zanosno izgledao. Na poslu ste okruženi jakom konkurencijom a da toga niste ni svesni.

Pokušajte da se ne nervirate ako vam neko ne bude na vreme isplatio novac koji vam duguje. Ukoliko budete želeli da započnete umetnički projekat, bićete uspešni. Ne budite malodušni ukoliko se u vašoj porodici budu vodili razgovori na temu stambenog prostora koji vi trenutno niste u stanju da rešite.

SEDMICA

U ovom periodu završavate vrlo važan posao koji ste započeli krajem prošle ili početkom ove godine. Vaši napori su se isplatitli i vi ćete najzad videti rezultat svojih napora. Nemojte se preterano opterećivati nečim što vam neće doneti dovoljno satisfakcije, posebno ako ste umetnik, honorarni saradnik ili radite posao za koji nemate garanciju da će vam se isplatiti.

Saradnja sa strancima, Devetkama i Peticama može doneti dosta novca i unapređenje a ukoliko budete upućeni na Dvojku i Četvorku, predstoje vam troškovi i poveći izdaci. Pomalo ste lakomisleni i verujete i onima koji to nikako ne zaslužuju, npr. jednoj Jedinici kojoj je najvažnije da u odnosu sa vama zaradi što više. U ljubavi ste i dalje romantično vezani za Peticu koja vam postavlja svoje uslove a vi niste baš voljni da ih uvek ispunite.

OSMICA

Ovo može biti vrlo naporan mesec jer na vas može delovati kao neka vrsta svesne opstrukcije od strane osoba koje vam nisu naklonjene. Možete uobražavati mnogo toga, počev od toga da vam oni sa kojima ste napravili nekakav dogovor neće izaći u susret do mogućnosti da se sretnete sa osobama na čiji izazov nećete moći da odolite a prema njima ćete biti sumnjičavi.

Ovo je mesec u kome ćete imati prvenstveno potrebu da otkrijete mnoge tajne ali pazite, bez obzira da li se radi o poslu ili ljubavi, možete biti ne samo razočarani nego i veoma nezadovoljni.

Dobićete ponudu sa više strana, posebno od jedne Dvojke u vezi sa izlascima a vi ćete i u tome čak videti neku vrstu zamke.

DEVETKA

Vaš senzibilitet je potpuno različit od onih sa kojima ćete biti u situaciji da se srećete a želeli vi to ili ne, moraćete to da uradite radi posla.

Sa ženama nećete sjajno sarađivati ali sa muškarcima vrlo dobro, posebno ako se radi o strancima.

Nemojte dopustiti nikome da vam namaćete svoju volju ali se može desiti da budete izrazito popustljivi prema onima koji kod vas izazivaju neku vrstu bolećivosti, ma o čemu da se radi.

Vrlo lako neko može od vas dobiti novac na zajam ili mu možete čak i pokloniti nešto veoma vredno a moguće da će se raditi osobi koja to ne zaslužuje ali koja ume da manipuliše vama.

Ako ste u dobrim odnosima sa partnerom, ili ste slobodni, predstoji put na kome će vam biti vrlo prijatno. Ukoliko ste u zategnutim odnosima sa partnerom, moguće su rasprave zbog vaše ljubomore.

Kako izračunati svoj broj
Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. saberite 2 + 5 + 8 = 15
Svedite taj zbir na jedan broj 1 + 5 = 6
To je prvi, bioritamski broj.
On podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec

 Izvor: Conoplja news

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije