Potpuno pomračenje Sunca se očekuje 8. aprila 2024. godine. Prema astrolozima, ovaj događaj će imati različite uticaje na horoskopske znakove. Proverite kako će to uticati na vas i pripremite se za promenu na vreme.

Ovan

Ovo potpuno pomračenje Sunca je u vašem znaku. Osnažiće vas da prigrlite svoje pravo ja i zapalite svoje strasti kako biste stvorili novi početak. Bićete smeli i dvažni u svemu što naumite. Iskoristite ovaj period za sopstveni napredak.

Bik

Potpuno pomračenje Sunca ističe vaš unutrašnji svet, podstičući vas da oslobodite stare obrasce i prihvatite emocionalno isceljenje za lični rast. Posvetite se svojim osećanjima i intuiciji, neće vas prevariti, u ovom periodu možete da im verujete.

Blizanci

Događaj aktivira vašu društvenu sferu, inspirišući vas da se povežete sa istomišljenicima i krenete u nove grupne poduhvate. Otvorićete se prema kolegama i poznanicima i ostvarićete nove kontakte. Društveni faktor je za vas u ovom periodu veoma važan.

Rak

Ovo pomračenje utiče na vašu karijeru i imidž u javnosti, ohrabrujući vas da zakoračite u svoju moć i težite profesionalnom uspehu. Ne propustite važne prilike koje će vam se ukazati i budite posvećeni poslovnim zadacima.

Lav

Potpuno pomračenje Sunca donosi mogućnosti za lični rast i usvajanje znanja kroz putovanja, obrazovanje ili istraživanje. Bićete otvoreni za nova iskustva i te promene će vam prijati. Prihvatite ponude za odlazak na poslovni put, ako vams e ukaže prilika.

Devica

Potpuno pomračenje Sunca stimuliše transformaciju u vašim ljubavnim odnosima. Podstaći će vas da oslobodite stare obrasce i produbite emocionalne veze. Ostavićete prošlost iza sebe i konačno početi da gledate samo napred.

Vaga

Ovo pomračenje daje energiju vašem partnerskom odnosu. Podstaći će vas da pronađete ravnotežu i hramoniju u odnosima i da prihvatite nove početke ili obnovite nešto od ranije. Moguće da ćete se ponvo zbližiti sa bivšim partnerom ili prijateljem.

Škorpija

Događaj utiče na vašu svakodnevnu rutinu i blagostanje, inspirišući vas da napravite pozitivne promene u načinu života za vaše opšte zdravlje i vitalnost. Počećete da se hranite zdravije ili da vežbate i ta promena će biti izuzetno značajna za vas.

Strelac

Ovo pomračenje aktivira vašu kreativnost i samoizražavanje, podstičući vas da se bavite svojim strastima i prihvatite svoje jedinstvene talente. Potisnućete svoju potrebu da se poredite sa drugimai radićete isključivo na svojim ciljevima i napretku.

Jarac

Potpuno pomračenje Sunca utiče na vaš dom i porodični život. Navešće vas da stvorite prijatno okruženje i ojačate emocionalne veze. Bićete posvećeni partneru i najbliskijim osobama i ti odnosi će vas ispunjavati srećom i zadovoljstvom.

Vodolija

Ovo pomračenje stimuliše komunikaciju i učenje, inspirišući vas da izrazite svoje ideje. Uključite se u intelektualne aktivnosti i povežete se sa drugima. Potrebna vam je podrška, u ovom periodu ćete je dobiti od okoline.

Ribe

Potpuno pomračenje Sunca utiče na vaše finansije i vrednosti, podstičući vas da preispitate svoj odnos sa novcem i prihvatite svest o obilju. Uživaćete u raskoši bićete hedonistički nastrojeni. Prepustite se lepoj atmosferi i prijatnim emocijama.

Pročitajte i 5 horoskopskih zankova koji slušaju i pamet i srce.

BONUS VIDEO:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

 Tekst: Lepa&Srećna