OVAN

Posao: Sve su oči uprte u vas, očekuju da rešite glavne probleme. Nema druge nego da date pun zamah svojoj kreativnosti. Ljubav: U ovom trenutku ništa vam ne znači da požurujete odluku partnera, bolje je da mu date vremena da natenane razmisli o svemu. Zdravlje: Rizikujete da sagorite u poslu, morate naći vremena i za odmor i odušak.

BIK

Posao: Iznenada vam daju novu ulogu na poslu, ali astrolozi savetuju da je izbegnete. Ako to nije moguće, nađite način da postavite rok do kog se situacija mora rešiti na neki drugi način. Ljubav: Toliko ste ispunjeni emocijama da se to preliva na sve druge aspekte vašeg života. Srećan dan. Zdravlje: Ako niste skoro bili na sistematskom pregledu, vreme je da to obavite.

BLIZANCI

Posao: Energija vam je nešto niža, napravite jasne prioritete kako biste uspeli da završite glavne zadatke. Ljubav: Nećete uspeti da pobedite u raspravi s partnerom, ali zašto sebi uopšte kvarite raspoloženje? Prihvatite što ne možete da promenite. Zdravlje: Vodite računa o drugima, ali ne dovoljno i o sebi. Promenite to.

RAK

Posao: Imate velike ideje, ali ne i tim s kojim biste mogli da to sprovedete u delo. Preformulišite svoju strategiju. Ljubav: Pažljivo birajte kome ćete da se poverite. Partner ne mora uvek da bude prvi izbor. Zdravlje: Problemi sa disanjem, moguće alergije ili boravak u zadimljenim prostorijama.

LAV

Posao: Imate veliku podršku zvezda da ostvarite svoje zamisli, pitanje je samo da li ćete očuvati koncentraciju dovoljno dugo. Ljubav: Stavite svoje misli na papir i biće vam odmah lakše. Ova kriza neće dugo trajati. Zdravlje: Mogući problemi sa zglobovima.

DEVICA

Posao: Morate jasnije da postavite pravila na radnom mestu, ali to se ne odnosi samo na vaše saradnike već i na vas. Ljubav: Vama je neophodno uzajamno poštovanje da biste u vezi potpuno uživali. Nemojte prihvatiti ništa manje od toga. Zdravlje: Glavobolja, moguća i povišena temperatura. Ako je ikako moguće, ostanite u krevetu dok ne bude jasno da li ste pod virusnom infekcijom.

VAGA

Posao: Nisu vam najbolji uslov za rad, možda biste mogli da popričate sa šefovima. Ako vam se učini da nemaju razumevanja, razmislite o drugim opcijama. Ljubav: Vreme je da počnete planiranje zajedničkog putovanja s partnerom. Ako vam se letovanje čini kao prevelik "zalogaj", probajte prvo s romantičnim izletom. Zdravlje:

ŠKORPIJA

Posao: Znate da vas ogovaraju, ali znate i da niste učinili ništa čime biste izazvali neprijatno ponašanje. Zato ostanite smireni. Ljubav: Osećate da se nekome veoma dopadate, ali to se i dalje krije kao najveća tajna. Možda postoji dobar razlog da tako i ostane. Zdravlje: Možete da razmišljate o promeni terapije ili tretmana na koji odlazite, modernih tehnika je sve više.

STRELAC

Posao: Biće mnogo kritike na vaš račun, ali dovoljno je da samo ispravite nekoliko detalja i opšta slika će se promeniti. Ljubav: Nije vam lako ako ste sami, ali izlaz iz te situacije nije tako daleko. Da li da prihvatite poziv? Odgovor znate i sami. Zdravlje: Bolovi u stomaku, proverite bubrege.

JARAC

Posao: Treba vam sve više novca, pa počnite da ekonomišete što pre, a razmislite i o nekom dodatnom poslu. Ljubav: Ne gubite vreme u površnoj vezi, bolje se posvetite sami sebi. Zdravlje: Povedite računa o ishrani, mnogo ste sebi dali "oduška".

VODOLIJA

Posao: Imate jaku moć zapažanja i brzo razmišljate, upravo to su osobine koje vas izdvajaju na poslu od svih drugih. Ljubav: Niste u stanju da iskontrolišete emocije, ali pitanje je koliko će to sve trajati ako se pretvori u vezu "na daljinu". Zdravlje: Problemi sa sistemom za varenje, gorušica i bolovi.

RIBE

Posao: Mnogo je kriterijuma koje treba da zadovoljite, ali situacija je takva kakva je. Nemojte se ljutiti na kompanijsku politiku, uklopite se ili tražite bolje rešenje za sebe. Ljubav: Gomilaju se tajne, a neke od njih se kriju i u vašoj kući. Budite pažljivi. Zdravlje: Glavobolja može i da se spreči, ali je potrebno da prvo proverite šta je otkriva.

Pročitajte i mesečni horoskop za april.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.