OVAN

POSAO: Uprkos svemu bićete veoma aktivni i uradićete mnogo toga korisnog već u prvoj polovini dana. Kao i uvek ambicija na prvom mestu.  LJUBAV: Svoje slobodno vreme ćete maksimalno posvetiti osobi koja vas zanima. Danas je dan za osvajačke pohode!  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Neplanirano se pojavljuju obaveze. Sve završavate veoma brzo. Povoljan dan za daleka putovanja.  LJUBAV: Tajna priča se zahuktava. Ne marite previše ni ako ste otišli predaleko.  ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da višak energije usmerite na neku umerenu fizičku aktivnost.

BLIZANCI

POSAO: Povoljan dan za vas. Nećete imati previše obaveza. Što nije baš dobra preporuka. Blizanac mora da ima uvek neku akciju.  LJUBAV: Veoma prijatni trenuci u krugu prijatelja, donirajate svu pažnju koja vam je potrebna - sa svih strana.  ZDRAVLJE: Danas se osećate odlično.

RAK

POSAO: Nervozni i strahujete od nekog gubitka. Potrudite se da ne pokažete paniku već inicijativu. Od vas se mnogo očekuje.  LJUBAV: Na ivici ste i svaka pogrešna reč može da vas navede da ozbiljno razmislite o raskidu ljubavne veze.  ZDRAVLJE: Bolovi u glavi, osetljivi ste veoma.

LAV

POSAO: Dobar dan samo za one koji sarađuju sa strancima. Jedino to smatrate dobrim poslom, zaradom. U suprotnom, bežite od posla.  LJUBAV: Neko vas je zaintrigirao i sada se premišljate… Da li će ga vaše okruženje prihvatiti… ZDRAVLJE: Držite se dalje od potencijalnih izvora zaraze.

DEVICA

POSAO: Moguće je da će neko da vam da pozajmicu ako ste je zatražili ili će vam biti vraćen neki novac na koji ste uspeli da zaboravite.  LJUBAV: Veoma povoljni aspekti za one koji imaju partnere. Slobodni se mogu upustiti u neku (skandaloznu) aferu.  ZDRAVLJE: Danas nema većih problema.

VAGA

POSAO: Povoljan dan za one koji planiraju da sklope nove dogovore ili partnerstva. Otvoreno ćete pokazati svoje mišljenje saradnicima.  LJUBAV: Nagli prekid neke veze ili nagla odluka da sa nekim uđete u neizvesnu avanturu. Razmislite.  ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom, bledilo.

ŠKORPIJA

POSAO: Razmišljate o tome da promenite posao. Niste još shvatili gde biste išli, ali ovako više nećete izdržati. Preopterećeni ste obavezama iako se ne žalite na to.  LJUBAV: Sve je u nekim prihvatljivim okvirima, malo vam je dosadno. Želite uzbuđenje?  ZDRAVLJE: Preporučuje se što veća fizička aktivnost!

STRELAC

POSAO: Dobar dan za vas… Ko god da je radio protiv vaših intresa, nije mu uspelo. Lako dolazite do poboljšanja finansija danas.  LJUBAV: Kao i uvek, široke ruke, obradovaćete voljenu osobu! Srećna je osoba koja živi sa vama ili započinje vezu.  ZDRAVLJE: Danas možete da rešite neki problem koji vas je mučio.

JARAC

POSAO: Previše obaveza. Moguće je da ćete morati da otkažete planove koje ste imali.  LJUBAV: Imate podršku u okviru kuće. Šteta što ćete veći deo dana provesti na poslu. Malo ste uznemireni i pokazujete to partneru.  ZDRAVLJE: Isplanirajte lekarski pregled u danima koji dolaze.

VODOLIJA

POSAO: Kroz komunikaciju ćete postići mnogo. U nekoj neobaveznoj priči nailazite na novu poslovnu priliku.  LJUBAV: Osećate se kao da ste ponovo u školi… Leptirići u stomaku zaigraju kada vas pogleda osoba koja vam se dopada duži period.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RIBE

POSAO: Očekujete poboljšanje na polju finansija. Situacija može biti odlična ako se budete dobro organizovali. Ne rizikujte previše, nego igrajte na sigurno.  LJUBAV: Povukli ste se u sebe. Partner ne ume da čita misli. Moguće je da će vas pogrešno protumačiti.  ZDRAVLJE: Vodite računa o višku kilograma.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / Astrolog Darka Cvetković