Mars je zapalio svoju vatru u znaku Lava već pred kraj maja ove godine, ali će njegov plamen da svetluca sve do sredine jula. Važan uticaj na sve znake horoskopa imaće i Jupiter koji će zagospodariti znakom Ovna.

Saturn nastavlja svoje putovanje kroz Vodoliju, a evo kako će - po astrološkim predviđanjima - ove planete uticati na sve znake zodiijaka.

OVAN

Ovo je prvi put da Jupiter ulazi u vaše polje novca, još od 2011. godine. Sad je pravo vreme da se pozabavite finansijama. Moguće je da ćete zaraditi veliki novac, a nije isključeno da dobitak bude potpuno neočekivan. Sigurno je da ćete osetiti boljitak, čak i ako on ne bude izražen u novcu, već u nekim drugim blagodetima. Mars vas podseća da se posvetite porodici i onima koje najviše volite.

BIK

Ne samo da vam i Mars i Venera prolaze kroz važna polja, već i Uran i Jupiter ukrštaju "koplja" u vašem znaku. Nećete imati odmora ovog leta, ali će energije biti više nego ikada. Važno je da ne dozvolite da se situacija haotično razvija, već stalno držite konce u svojim rukama. I kod vas u porodici ima trzavica, posvetite joj dodatnu pažnju. Savet plus: dovedite liniju u red.

BLIZANCI

Dugo već tražite duhovni mir, a narednih nekoliko meseci će vam pokazati u kom pravcu treba da krenete. Kraći put će biti od koristi, ne treba da "odete na Tibet" da biste našli smirenje. Ono je, najčešće, veoma blizu nas. 

horoskop 2.jpg
Shutterstock  

RAK

Vas najjače motiviše ljubav, a ovog leta će vam Mars podariti dodatnu dozu hrabrosti da se upustite u avanturu. Osetićete novu snagu, vratićete se onome što najviše priželjkujete u životu. Vi ne možete bez svojih vrednosti i zbog toga ne treba da se bilo kome izvinjavate.

LAV

Mars će biti u vašem znaku sve do 10. jula, pa iskoristite ovaj period da ispunite sebi one najvažnije želje. Neka drugi malo sačekaju, jer je ovo tranzit koji se doživi samo jednom u dve godine. Nemojte samo biti nestrpljivi, ali veliki snovi su dozvoljeni. Ostvariće se!

DEVICA

Planete će ovog leta ploviti po vrhu vaše natalne karte, pa slobodno iskoristite njihovu podršku. Osvetljena su vam polja intelekta, karijere i komunikacija, pa pokažite veštine u punom sjaju. Tek u avgustu se planete povlače u vašu 12. kuću, pa je tad vreme i za odmor i posvećeniji privatan život.

VAGA

Čitavog leta ćete imate brojne prilike za druženje, a Venera i Mars vas podržavaju i u karijeri. I Saturn je na vašoj strani, pa će vam jasnim znacima pokazati kome možete da verujete, a kome ne. Pripazite i na intiman život, Jupiter osvetljava duboke emocije u partnerskom odnosu.

horoskop 3-min.jpg
Shutterstock  

ŠKORPIJA

Jupiter je ušao u vašu zonu međuljudskih odnosa i to prvi put od 2011. godine. Sve do sledećeg proleća, zvezde su na vašoj strani u svim pitanjima intime i ljubavi. Sad vam Mars u Lavu pruža podršku u poslu i karijeri.

STRELAC

Vama sledi težak posao, celog leta ćete dobijati nove odgovornosti. Moraćete da ubrzate dnevni ritam koji vam ni dosad nije bio baš lak. Jupiter će vam dati dodatnu snagu.

JARAC

Za vas će ovo leto startovati prilično sporo. Mars će vam mrsiti konce sve do 10. jula, pa ćete se osećati vrlo ranjivo. Ako je potrebno da uvedete neke promene u svom životu, nemojte oklevati. Što se mora, mora se,  a vi se potrudite da to uradite na vama najprikladniji način. Usamljeni pripadnici znaka treba da se posvete sebi.

horoskop 4-min.jpg
Shutterstock  

VODOLIJA

Zahvaljujući Jupiteru, vaš porodični život će se stabilizovati, a optimistički stavovi vas čine sve jačima. Period stabilnosti može potrajati sve do 2024. godine, tako da možete da se pozabavite drugim pitanjima. Saturn donosi izvesne prepreke, a posebno oprezni budite do 10. jula.

RIBE

Sve vaše ideje imaju šansu da se ostvare zahvaljujući podršci Saturna i Jupitera. Posebno će Veliki benefik pomagati svima čiji je posao vezan za pisanje ili umetnički svet. U porodičnim odnosima vlada zatišje, pa planirajte opušteno zajednička putovanja.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna