OVAN

POSAO: Sačekajte stabilizaciju poslovnih prilika. Ovaj period bure i promena sve pokazuje prilično nesigurnim. Dobra saradnja sa Lavom ili Blizancima.LJUBAV: Imate odličan ljubavni dan pun sreće i lepih događanja, partner vas časti nekim lepim poklonom.  ZDRAVLJE: Raspoloženi ste.

BIK

POSAO: Dosta toga zavisi od vas ako imate u vidu promenu posla. Saradnici su vam bolji nego do sada, tako da ćete biti u prilici da se lepo dogovorite o svemu.  LJUBAV: Želite promenu na emotivnom polju, zbog uzbuđenja, želite nešto novo. Poznanstvo sa tajanstvenim Ribama doneće lepotu ljubavi.  ZDRAVLJE: Nervoza vas prati.

BLIZANCI

POSAO: Vašoj dobroj mentalnoj energiji predstoji neki novi posao koji omogućava veliku predanost. Saradnja sa Bikom odlična.  LJUBAV: Slobodni Blizanci imaju susret pun zanimljivih priča. Verovatno je Vaga neko koga ste izabrali. Sa njom možete da vodite razgovore u sitne sate, koliko bitne toliko i one koje totalno nemaju smisao.  ZDRAVLJE: Hipohondrija, vi ste u stvari zdravi.

RAK

POSAO: Imate veliku spretnost, misli, tela, mentalno se dobro osećate jer želite da kažete ono što mislite. Veoma ste poznati i traženi u svom radu.   LJUBAV: Neko ko vam daje sigurnost i dosta uspeha u životu jeste upravo osoba sa kojom živite. Sreća je na vašoj strani.  ZDRAVLJE: Ne izlazite na sunce bez zaštitne kreme. Osetljiva koža.

LAV

POSAO: Razmišljate i radite unapred, saradnja sa osobom iz znaka Ovan veoma uspešna i u narednim danima. Okrenuti ste budućnosti kao nikad do sada.  LJUBAV: Potražite sreću kod vašeg znaka. Drugi Lav je zainteresovan za vas i ljubav sa vama. Osećaj usamljenosti će vam prestati.  ZDRAVLJE: Napetost ne prestaje.

DEVICA

POSAO: Pomoć i sreća vas prati sa osobom koja ima već razvijen privatan posao. Potrudite se i vi da započnete svoje privatne poslove.  LJUBAV: Poznanstvo sa strancem unosi pozitivnu promenu u vaš monoton ljubavni život. Bićete nadahnuti da stupite u takvu vezu. Sve vam je interesantno.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VAGA

POSAO: Energija je dobra i svi osećaju vas kao pozitivnu osobu. Mlađe kolege imaju ideje a vi ste tu da sve prihvatite. LJUBAV: Unesite emocijeu vezu sem strasti. Moćna ste osoba kada osvajate ali vremenom kao da bledi vaša harizma zbog hladnog stava.  ZDRAVLJE: Bolovi u lumbalnom delu.

ŠKORPIJA

POSAO: Svega vam je dosta. Želite samostalnu delatnost. Ne bi bilo loše da sarađujete sa Ovnom, Bikom ili Jarcem  LJUBAV: Donostite važnu ličnu odluku. Morate da presečete ako ne želite biti u braku koji vas duži period muči. Kad - tad kraj mora doći.  ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

STRELAC

POSAO: Danas je povoljan dan da prihvate izazove. Kupovina, prodaja sve dolazi u obzir. Dobra zarada uvek dolazi.  LJUBAV: Željni ste putovanja sa partnerom u daleko inostranstvo. Morate da se organizujete i krenete negde, bilo gde, samo sebi želju da ispunite.  ZDRAVLJE: Obratiti pažnju na arterije.

JARAC

POSAO: Okrenuti ste budućnosti. Okolina primećuje izvesnu promenu kod vas. Spremni ste da promenite sve, samo da dobijete ono što želite. LJUBAV: Verujete u napredak svoje veze a pomoći će vam partner koji je pun nežnosti i volje za stabilizaciju zajednice.  ZDRAVLJE: Kostobolja.

VODOLIJA

POSAO: Glasno zborite jer svi jedva čekaju na vaše genijalne ideje. Dobre finansije slede a pomoć imate od Vage i Blizanaca. LJUBAV: Svako nađe svoju polovinu. Vi ste spretni kada pokrećete ljubav jer svako želi da vam izađe u susret.  ZDRAVLJE: Preopterećen gornji deo leđa.

RIBE

POSAO: Vaša dugo čuvana tajna može biti od koristi, pred vama je dan pun izazova. Saradnici imaju mnogo poverenja u vas.  LJUBAV: Vreme provodite zajedno sa voljenom osobom, izjavljujete ljubav jedan dugom. Poljupci, romantika je nešto bez čega ne možete.  ZDRAVLJE: Vreme je za kardiologa.

Tekst: Lepa&Srećna