OVAN

POSAO: Uznemireni ste zbog posla. Sve odlično organizujete i smatrate da niko nije toliko jak i sposoban poput vas. Naravno da grešite. LJUBAV: Lepo poznanstvo od strane prijatelja a osoba se bavi javnošću ili politikom. Volite ambiciozne partnere. ZDRAVLJE: Kijavica.

BIK

POSAO: Odličan dan za novac koji vam stiže preko ženske osobe u znaku Lava ili Raka. LJUBAV: Bikove rođeni u trećoj dekadi prati sreća u ljubavi. Možda niste ni svesni toga ali znate da pratite svoje instikte kako biste osetili dar života. ZDRAVLJE: Uglavnom bez većih problema

BLIZANCI

POSAO: Danas je dan kada nemate snage da se sa drugima prepirete. Nije lako biti vođa, fin, kulturan a opet diplomata. Radije izbegavajte konflikt. LJUBAV: Imate lep odnos sa partnerom i to vam je velika stabilnost. Za slobodne Blizance stara ljubav može ponovo da zakuca na vrata. ZDRAVLJE: Brinete o zdravlju dece ili,ako ste stariji, onda partner brine o vama.

RAK

POSAO: Pred vama je dan pun izazova i iznenađenja. Iako niste preterani ljubitelj iznenađenja na polju posla sem poklona, verovatno ćete tražiti podršku saradnika. LJUBAV: Lepog ste izgleda danas. Osećate ljubav u vazduhu i to vas čini još lepšim i energičnijim. ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju. Svesni ste toga i to vam podiže nervozu.

LAV

POSAO: Neke će stvari krenuti svojim neobjašnjivim tokom ali imate sreće, kao i uvek. Veliki priliv novca danas. Pomoć od osobe u znaku Škorpija. LJUBAV: Lav kao i uvek ima sreće u ljubavi, šanse za stvaranje potomstva. Puni ste pozitivne energije, strasti koju širite van svoje kuće. ZDRAVLJE: Preterano opuštanje nije potrebno.

DEVICA

POSAO: Morate da se borite tamo gde radite. Svi znaju da se puni znanja i možete biti iskorišćeni. Vaša inteligencija zna da proceni slabiće. LJUBAV: Na ljubavni život utiče raspoloženje. Dovoljno je da se opustite i sve će biti po starom. ZDRAVLJE: Nervoza.

VAGA

POSAO: Zanimljiv dan za ovaj znak. Sreća je da imate odlične saradnike koji vam pomažu na mnogim poljima. Radite poslove iz kojih izvlačite puno novca, više od ostalih. LJUBAV: Imate sreće uljubavi. Omiljeni ste svugde u društvu. Ali vas najviše voli Bik. Vaga u braku ispoljava ljubomoru. ZDRAVLJE: Disajni organi osetljivi.

ŠKORPIJA

POSAO: Prepustite se sanjarenju ako želite da završite veliki projekat koji vas dugo muči. Potrebno je nekada verovati u snove da bi se nešto ostvarilo.  LJUBAV: Umorni ste od svega, posebno od ukućana koji vas konstantno iscrpljuju a nemate osećaj da želite veče provesti sa njima.  ZDRAVLJE: Čuvajte grlo od hladnih napitaka.

STRELAC

POSAO: Pozitivno utiče na sve oko vas, ideje sprovodite u delo. Odličan ste radnik, uživate u svakom novom iskustvu.  LJUBAV: Tipično strelčevski puni ste energije i raspoloženi ste za avanturu. Vaš ljubavni život će ipak krenuti nekim novim putem.  ZDRAVLJE: Čuvate svoje zdravlje, redovne kontrole pratite.

JARAC

POSAO: Sarađujte sa Bikom. Imate mnoge zajedničke poslovne planove. Morate da iskoristite šansu koja vam se otvara.  LJUBAV: Dobru energiju imate i na emotivnom polju, pa ćete dan provesti sa osobom koju volite. Obratite pažnju ukoliko ste slobodni posebno ako vam se udvaraju Blizanci.  ZDRAVLJE: Sinusi su osetljivi.

VODOLIJA

POSAO: Brzo i vešto donosite odluke. Najbolje je tako, jer u suprotnom, možete bez nekog velikog razloga da odustanete od projekta.  LJUBAV: Društvo ili će od vas napraviti malog ,,Boga” ili ćete potonuti u vlastitom egoizmu. Slušajte svoje srce.  ZDRAVLJE: Posle perioda tromosti se osećate odlično.

RIBE

POSAO: Uspeh u poslu ostvarujete jer ste zaista osoba koja zna da radi - kada radi. Snaga je vaša u vama, iluziji, mašti, intuiciji koju posedujete. Dobro zarađujete.  LJUBAV:Tuga vas obuzima čim niste blizu voljenog bića. Partner nije vas napustio, nego je previše zaposlen. ZDRAVLJE: Ribe često imaju problem stopala.