Dnevni horoskop za 3. avgust 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Spremate se na kraći put. To je dobro jer ćete zaista biti Blagosloveni u svakom smislu. LJUBAV: Lep dan za ljubav, posebno za one koji nisu u vezi jer vam daje samopouzdanje i želju da se pokrenete na lepo druženje i na kraju prepustite ljubavi. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

POSAO: Više mudrih poteza u današnjem daće dobar poslovni rezultat. LJUBAV: Partner je neko ko vas obožava i divi vam se. ZDRAVLJE: Dobra psiho- fizička energija.

BLIZANCI

POSAO: Razmišljate o odmoru, ne toliko o poslu. LJUBAV: Partner je neko ko nema nekih upliva u to što radite. Njega interesuju samo novac. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

POSAO: Danas je dan kada morate da se okrenete poslovima preko različitih oblika komunikacija, telefona, kompjutera, interneta. LJUBAV: Očekuje vas prijatan susret sa osobom koju ste upoznali davno preko neta, neke socijalne mreže… ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

LAV

POSAO: Pazite kako komunicirate sa nadređenima, to isto važi i za onog Lava koji su vlasnici ili direktori u firmama. Nije dobar aspekat za bilo kakvu raspravu. LJUBAV: Ukoliko ste u braku onda dobar period drugi deo dana za komunikaciju. ZDRAVLJE: Manje migrene.

DEVICA

POSAO: Ne ulažite u poslove koji su vama sumnjivi ili teški da se iznesu. LJUBAV: Dobar ljubavni odnos sa drugom Devicom ili Lavom. ZDRAVLJE: Krećite se više.

VAGA

POSAO: Tražite kvalitet u svemu. Sami ćete odrediti ko je podoban za rad sa vama ili u kompaniji u kojoj ste zaposleni kao lice koje ima poziciju. LJUBAV: Lep odnos danas možete imati sa partnerom bez obzira da li ste u braku ili vezi. ZDRAVLJE: Slatkiše zamenite voćem.

ŠKORPIJA

POSAO: Čim stanete sa radom odmah imate lošu energiju. Potrudite se da se bolje organizujete kako biste pokrenuli rad. LJUBAV: Dobar dan za one koji su slobodni. Imaju aspekte za poznanstvo sa osobom iz inostranstva. ZDRAVLJE: Budite fizički aktivniji.

STRELAC

POSAO: Za posao koji radite vam je potrebno visoko obrazovanje. Oni koji se bave zanatom, imaće dobar poslovni dil sa kompanijama koje se bave trgovinom, uvozom – izvozom. LJUBAV: Susret sa osobom iz vatrenog sazvežđa, Lav, Ovan ili drugi Strelac. ZDRAVLJE: U principu dobro, mada se često osećate nervozno.

JARAC

POSAO: Nije dobar dan za donošenje važnih odluka. LJUBAV: Emotivno je važno da ne ulazite u svađe sa partnerom. ZDRAVLJE: Kontrolišete svoj unutrašnji nemir.

VODOLIJA

POSAO: Moraćete da rešite neki važan slučaj vezan za firmu u kojoj ste. LJUBAV: Morate da imate pored sebe partnera koji vam je od pomoći. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

RIBE

POSAO: Radno mesto morate da imate po svojim standardima. Bavite se delatnostima koje vas ne opterećuju. LJUBAV: Na mestu gde radite postoji mogućnost zaljubljivanja. ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

 Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna