Svi ljubavni odnosi mogu biti na velikim iskušenjima kad Venera, vladarka ljubavi, lepote i uživanja uđe u kvadrat sa Neptunom, u rano jutro 14. jula 2022. godine, najavljuje horoskop za jul.

Ovaj nezgodni aspekt izaziva, pre svega, unutrašnje lomove, počinjemo da sumnjamo u sebe, ljubav prema nama samima, a onda i u to koliko volimo druge. Ako se prepustimo ovim dilemama, uskoro će početi da nam pada samopouzdanje, a onda stižu i razna razočarenja.

Astrolozi najavljuju da ne treba brzo podleći opasnostima ovog aspekta. Kažu da je baš Neptun taj koji razara lepu sliku onama, a izazovan aspekt sa Venerom je pravo vreme da se posvetite njenom poboljšanju. Moda, nega lepote, rad na svojim profilima na društvenim mrežama - sve to može biti dobar način da pregrmite period slabog samopoštovanja koji će proći.

Ne skrivajte svoju seksualnost, pokažite se, ulepšajte se, a - što je najvažnije - podsetite se koliko volite sebe. Budite iskreni prema svojim bližnjima ako se osetite nevoljeno, ali ne dozvolite da padate u ulogu žrtve i samoizolacije.

Neptun je opasan, on može iskriviti i vaše viđenje drugih ljudi. Zato nemojte žuriti da nekog osudite ili izgrdite. Radite na toleranciji, ali nemojte ni idealizovati partnera. Iskrivljenje može ići na dve strane - druga vodi u ljubavno "slepilo" zbog kojeg tuđe greške ne vidimo ili ih prebrzo opraštamo.

Najveće iskušenje čeka one kojima Venera u Raku donese ljubav iz prošlosti. Biće tu mnogo sete, lepih priča, pa i toplih pogleda. Da li je zaista pravi čas da obnovite nekad prekinutu vezu? Najbolje je da sačekate nekoliko dana dok ne prođe ovaj aspekt, pa da tada - bez ružičastih naočara, još jednom proverite svoje i partnerove emocije!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna