Dnevni horoskop za 5. jul 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: U firmi sastanak. Novi direktor od saradnika, pa i od vas, očekuje da mu pružite sve relevantne informacije. Niste time oduševljeni. LJUBAV: Previše je težak dan za pokazivanje emocija. Ostavite to za neki drugi. ZDRAVLJE: Čaj za želudac.

BIK

POSAO: Mogli biste da izbegnete rasprave u kolektivu. Radite svoj posao kako najbolje znate i ne mešajte se tamo gde se ne pominje vaše ime. LJUBAV: Lepo vam je danas. Imate ljubav i poklon. ZDRAVLJE: Budite oprezni dok vozite, držite čvrsto otvorene oči.

BLIZANCI

POSAO: Potreban vam je saradnik. On će vam pomoći da napredujete u poslu. LJUBAV: Ono što utiče na vaše raspoloženje jeste manjak akcije koju partner pokazuje. ZDRAVLJE: Pazite na gornje ekstremitete. Odmarajte se više tokom dana.

RAK

POSAO: Početak dana težak, kasnije se opuštate i prepuštate svojim poslovnim idejama. LJUBAV: Stare ljubavi, nerešeni stari odnosi, razmišljanja. Ako ste u vezi sa osobom Ovan ili Škorpija, povedite računa o tome kako pristupate i kako razgovarate sa njim. ZDRAVLJE: Oscilacije u krvnom pritisku.

LAV

POSAO: Vi ste neko ko ne spava, bar kad je biznis u pitanju. Dobićete neku nagradu ili biti pozvani na važan skup poslovnih ljudi. LJUBAV: Tajne ljubavi vas okružuju. Biće neko iz vaše prošlosti na žurki ili druženju koje posećujete. ZDRAVLJE: Ne bi bilo loše da se posvetite više svom zdravlju u smislu fizičke aktivnosti.

DEVICA

POSAO: Potrebne su vam tačne informacije da biste mogli da imate predstavu o radu i poslu koji želite da obavljate. Prijatelj rođen u znaku Blizanaca može da vam pomogne. LJUBAV: Poznanstvo sa strancem rođenim u znaku Bika. Ovo bi moglo da se pretvori u veliku ljubav. ZDRAVLJE: Problem sa crevima ili nervoza.

VAGA

POSAO: Koncentrišite se na profesionalni život. Potreban vam je red, rad i discplina. LJUBAV: Imate osećaj ograničenosti kretanja. Partner vas stalno kontroliše. ZDRAVLJE: Potrebno vam je mišljenje dva lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Velike društvene prilike, mnogo koristi od poznanstava koja su pred vama. Susret sa osobom u znaku Raka ili Strelca. LJUBAV: Sa partnerom ste u hladnom odnosu. To je period koji morate da pregurate. ZDRAVLJE: Morate da obratite pažnju na krvni pritisak.

STRELAC

POSAO: Poslovno ste aktivni. Uvek se dogovarajte sa osobama pored vas koje vama veruju. Poverenje je najvažnije. LJUBAV: Ovo je dobar dan za one Strelčeve koji imaju naglašenu erotiku u svom horoskopu. Susret sa Rakom ili Blizancima donosi uživanje. ZDRAVLJE: Druga polovina dana donosi problem sa kukovima.

JARAC

POSAO: Potrebna vam je akcija. Potražite je kod osoba znaka Ovan, Lav ili Škorpija. Ako želite neki bolji posao, oni su odlični za saradnju. LJUBAV: Puno izazova. Imate susret sa više osoba. Slobodni Jarčevi imaju dobar odnos sa Rakom. Ako ste u braku ili vezi morate da pazite da ne budete otkriveni. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VODOLIJA

POSAO: Bićete totalno opušteni i nadahnuti kada je posao u pitanju. Niste opterećeni zaradom, ni novcem koji je veoma važan za projekat u kom se nalazite. LJUBAV: Javiće vam se osoba sa kojom radite. Na današnji dan možete da ostvarite susret sa tom osobom. ZDRAVLJE: Pomalo ste opterećeni svojim mislima.

RIBE

POSAO: Mislite o budućnosti, budućim projektima. Možda je to nešto što vas blokira. Posvetite se sadašnjem momentu. LJUBAV: Suočavate se sa osobom koja vam je nekada značila. Morate sami da prevaziđete te misli i emocije. ZDRAVLJE: Nema razloga za preteranu brigu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna