Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DRUGI DEO MAJA 2021: Lavu se otvaraju ljubavna vrata, Vaga u ogromnom iskušenju

Šta vam najavljuju zvezde ljubavi...

  Izvor: Shutterstock

Ljubavni horoskop od 15. do 30. maja 2021. godine!

OVAN

Mnogi će obnoviti tajno poznanstvo ili će biti u iskušenju da uspostave nešto slično. Pazite dokle idete. Neki će poverovati da su na pragu konačnog rešenja, no pokaza će se da na tom odnosu treba još poraditi.

BIK

Vaš ljubavni život razvija će dobro uz uslov da ne govorite po svaku cenu. Bez obzira na sve male zagonetke, ipak ćete biti puni vere i optimizma, pa tako i u svoju ljubav. Druga strana će vas dobro prihvatati.

Možda će vas zanimati

BLIZANCI

Vi ćete sve više biti skloni popuštanju, kako prema nečijim udvaranjima, tako i u svemu ostalom. Zbog ovog drugog partner bi vam mogao prigovoriti. Odredite pravac i cilj prema kojem se razvija vaša veza.

RAK

Vaše društvo i dalje će vam biti sklono, pa ćete većinu slobodnog vremena radije provesti s prijateljem, nego s partnerom. Zbog toga bi vam ovaj (ova) mogao početi prigovarati. Nađite neki kompromis.

LAV

Mnoga ljubavna vrata bi će vam otvorena, a na vama je da birate. Vaša ljubavna renesansa verovatno će se protegnuti i na dane i na noći u kojim neće nedostajati zadovoljstva. Oni koji su još sami biće smeli u udvaranjima.

DEVICA

Veselićete se mogućnosti jednog putovanja na koje biste mogli poći zajedno. Planiraćete rutu i detalje. Druga strana će vas podržavati. Brzo ćete utanačiti pojedinosti, a onda se još brže početi pakirati.

VAGA

Gotovo da nema toga što ne biste mogli postići. Neki će se zateći pred iskušenjem da se jedno lepo prijateljstvo pretvori u ljubav. Slušajte glas svog srca i nećete pogrešiti. Važno je slediti inuticiju.

ŠKORPIJA

U ljubavnim pitanjima oslanjaćete se na svoje ideale. Tražićete možda i nemoguće, ali nešto ćete postići. Definisaćete šta je to što tražite. Oni u vezama pokušava će nametnuti svoj stav. Bolje bi bilo sarađivati.

Možda će vas zanimati

STRELAC

Sanja ćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz ljubavne letargije u kojoj ćete se nalaziti. Mnogi će upravo maštom nadomestiti ono što u njihovim privatnim odnosima trenutno nedostaje.

JARAC

Uz pomoć prijatelja vi ćete lako prebroditi sve sumnje ili dileme. Poveravaćete se. To će doneti i bliskost s jednom osobom suprotnog spola za koju ste mislili da vam je samo prijatelj(ica). Moguće je da tu zaiskri.

VODOLIJA

Neki će shvatiti da su sasvim srećni i da im ne treba ništa više povrh toga. U tome će im pomoći njihovi prijatelji. Oni pak koji su u duljim vezama potrudiće se povezati partnera i svoje društvo što je više moguće.

RIBE

Zanimljivi susreti, prijatni razgovori uz ponešto vaše samokontrole, humor i dobre vibracije – sve to možete doživeti u ovom periodu. Biće doduše i nešto provokacija, ali ćete ih stoički podneti i sve okrenuti na šalu.

Možda će vas zanimati

Izvor: Ehoroskop

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije