Mlad mesec u Ribama donosi mogućnost za ostvarenje prave ljubavi. Romantika, zanos i zaljubljenost donose nam velike izazove. Poslednji zimski mlad mesec u godini donosi nam priliku da napravimo velike promene i budemo srećni. Energija koju donosi znak Riba dozvoljava nam da idealizujemo, ali i da ostvarimo ono što priželjkujemo.

Ovo je vreme da pokažemo radost i bliskost, vreme kada imamo priliku da ispravimo pređašnje greške. Zato je važno da priznamo sebi gde smo pogrešili ali i da svoje emocije pokažemo. Ako već dugo razmišljate o nekome, pošaljite mu poruku, recite da vam je stalo i da vam nedostaje. Ako ste negde napravili propust, zamolite za oproštaj. Samo tada ćemo imati priliku da stanemo uspravno i zakoračimo u novo poglavlje života, srećniji i ispunjeniji.

Tri znaka osetiće najveće izazove u ljubavnim odnosima tokom ovog mladog meseca. Jarčeve nakon teškog emotivnog perioda, čeka promena. U njihov život vratiće se osoba koja im je nekada bila veoma važna. Moguće je i obnavljanje veze. Ovnovi mogu da imaju probleme u braku, a za Ribe stiže period pravog blagostanja. 

Iako načini možda neće biti svakidašnji pred svim znakovima su mogućnosti da ostvare sve ono o čemu sanjaju i maštaju.

Izvor: Lepa&Srećna