Mart je obično mesec kada se sve budi s dolaskom proleća, ali ovogodišnji mart, kako zvezde kažu, neće biti uobičajen. Obično se dve do četiri planete kreću retrogradno, utičući na ljude u jednom ili drugom stepenu, ali u martu 2021. godine sve planete se kreću direktno, odnosno, u pravom smeru. Kako će ovo uticati na naš život?

Astrolozi savetuju da je sada pravi trenutak da se uspostave poslovni kontakti, a iako će prva polovina meseca biti bogata dešavanjima, važno je da napravimo prioritete i shvatimo šta je ono što je nama važno. U drugoj polovini meseca emocije će preovladati, a evo koja četiri znaka će naročito imati sreće u martu.

Devica

Prvi mesec proleća biće vreme sreće za Device. Sve će im ići od ruke, biće nadahnuti, sa željom da nauče nešto novo, postave sebi ambiciozne planove i postignu ih s lakoćom. Device će se osećati sigurne u svoje sposobnosti, a to nije iznenađujuće, jer će većina planeta biti pod uticajem njihovih elemenata. Za Device mart će biti radostan, prepun događaja. Važno je da ne propuste nijednu priliku, jer se ne zna do kada će im sreća biti naklonjena.

Blizanci

Predstavnici ovog znaka vođeni su emocijama. Čitav život su u dilemi: slušati srce ili slediti logiku? A sada će im same planete reći šta da rade. Prva polovina marta biće za njih najuspešnija, razumeju kako da postignu svoje ciljeve. Pre svega, Blizanci će na poslovnom polju osetiti podršku zvezda. Napredak u karijeri, autoritet među kolegama, priznanja - to je ono što u martu očekuje predstavnike ovog znaka.

Škorpija

Mart je priredio mnoga lepa iznenađenja za Škorpije. Ali prvo, treba da nauče da čuju ljude oko sebe. Ako predstavnici ovog znaka mogu da potisnu svoj ego u drugi plan, poslušaju savete najmilijih, prestanu da se svađaju sa kolegama i nauče da slušaju svoje nadređene, pozitivne promene će brzo doći. Škorpioni su odavno zaslužili poboljšanje svog finansijskog stanja i unapređenje na poslu, sada je vreme da dobiju zasluženu nagradu.

Vodolija

Od početka godine Vodolije su vredno radile, dale svu snagu, ali nisu postigle nikakav rezultat. U martu su zvezde odlučile da ovaj horoskopski znak nagrade vrtoglavom srećom u svim oblastima života. Ipak, moraju da znaju da je sreća promenljiva, zato je važno da iskorisite svojih pet minuta.

 Izvor: Lepa&Srećna