Dan 12. februar 2021. godine je palindromski datum - čita se isto od početka i od kraja. U numerologiji, to se naziva "datumom ogledala". 

Danas ne treba da se upuštate u bilo kakve svađe niti rasprave. Ne treba ni da se sećate starih svađa. Jednostavno, izbacite iz sebe i poslednji promil konfliktne energije.

Nije dobro da budete lenji danas, kao ni odugovlačite s nekim važnim poslovima. Univerzum kažnjava ne samo reči i dela već i odsustvo neki dela. Šta god da uradite danas, da sebe u nečemu popravite, višestruko će vam se nadoknaditi.

Nije vreme za samoprekore, ne tražite sebi greške. Jednostavno, tražite načine kako da budete još bolji.

Na dan "ogledala" nije dobro da nešto veće kupujete, jer će se uskoro pokazati da niste dobro potrošili novac.

Na kraju, možete i da poželite želju, a evo kako da to uradite da vam se ostvari. Izaberite neku sliku koja simbolizuje to što želite - ljubav, novac, srećnu porodicu. Važno je da vi razumete taj simbol - možda je to srce, slika porodice ili pun novčanik.

Sliku možete da odštampate, isečete iz nekog magazina ili da je, jednostavno, imate na svom telefonu.

Upalite sveću i stavite je ili ispred ogledala ili iza njega, ako držite ogledalo na stolu. Stanite sa slikom pred ogledalo, tako da se u njemu vidite i vi i simbol vaše želje. Sada snažno zamislite želju, osetite kakva će vam biti budućnost kad se ona ostvari. Doživite u sebi to stanje sreće i ispunjenja, a onda izrazite zahvalnost Univerzumu kao da vam se želja već ispunila.

Izvor: Lepa&Srećna