U petak, 12. februara 2021. godine Mesec prelazi u znak Riba odakle će imati skladan aspekt sa Uranom. Bićemo opušteniji i malo pospaniji. Ovo je sjajan dan za duhovnu praksu, meditaciju i pozitivne afirmacije.

Pod mladim Mesecom bićemo malo osetljiviji nego obično. Otvoreni smo više za svet ideja i spiritualnost. Lep aspekt sa Uranom nam daje mogućnost za sjajne ideje koje će same navirati. Posebno obratite pažnju na snove. Moguće je da ćete putem snova dobiti važne poruke ili će se ti snovi ispuniti.

Subota, 13. februar će proći u sličnom raspoloženju. Za nekoga će ovo biti čaroban dan ispunjen ljubavlju. Neko će se odlučiti za druženje sa dragim prijateljima. Imaćemo konjunkciju Merkura i Venere u Vodoliji. Sjajno vreme da se sretnemo sa starim prijateljima koje nismo videli godinama. Neko drugi će biti više okrenut svetu ideja i kreativnosti. Ko voli da piše, crta ili komponuje, treba da iskoristi ovaj dan da se tome više posveti. Mesec je u konjunkciji sa Neptunom u Ribama i možda je ovo dan kada ćete nešto divno napisati ili nacrtati što će imati veliku vrednost.

Nedelja, 14. februar je takođe vrlo skladan dan i nadovezuje se na energiju prethodnog dan. Kada se osvrnemo na sve ove događaje tokom ove nedelje možemo da zaključimo da je prvi deo nedelje napetiji i izazovniji. Od četvrtka imamo potpuni obrt energije i mnogo srećnije dane, koje treba mudro osmisliti, jer se za mnoge stvara šansa da ostvare veliki uspeh i dožive veliku sreću.

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija / Snežana Knežević