Konjukcija Urana i Meseca donosi tenziju i promene koje će nas poremetiti na putu ka blagostanju i sreći, piše Lovesensa. Međutim, jedan znak Zodijaka kanališe energiju u pravom smeru i lako dolazi do odgovora...

Rođene u znaku Strelca planete hrabre i podržavaju na polju ljubavi. Spremni ste da budete uz partnera u svakoj životnoj situaciji, da postanete njegov vetar u leđa i sačuvate njegov mir. Danas ćete uspeti da napravite veliki korak za vaš odnos, jer iskrene emocije čine da budete zadovoljni i razvijate ljubav. Mogući su razgovori o braku, zajedničkom životu i preseljenju.

Danas će svaki usamljeni Strelac naučiti važnu lekciju koja će pomoći da povrati izgubljenu romantičnu sreću. To što se zanosite strastima i lako se prepuštate romansi sa osobama koje nisu u vašem srcu, ne znači da ćete tako zaboraviti na staru ljubav. Možda je najbolje da ga pozovete, razgovarate iskreno, a iznenadićete se koliko druga šansa može da donese romantične lepote. Na polju karijere očekuje vas važna lekcija o kompromisu i naučićete kako da prihvatite drugo mišljenje. Baš ova promena stava i tolerancija pomažu da razvijate karijeru u pravom smeru. Uspeh vas očekuje uskoro!

PROČITAJTE JOŠ:

JELENA ĐOKOVIĆ ZAPALILA INSTAGRAM! U ZAGRLJAJU KOJI JE ODUŠEVIO SVE ŽENE: ova žena lavica je najveća podrška Novaka Đokovića (FOTO)

KO SPREMA NAJLEPŠU SARMU U DOMU ŽIVOJINOVIĆA: evo kako teku pripreme za Aranđelovdan u kući Lepe Brene i Bobe (FOTO)

DA LI ĆE VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK BITI NAJSREĆNIJI U 2019: astrolozi otkrivaju kome Nova godina donosi napredak i sreću

HOROSKOP ZA VLADAVINU SUNCA U STRELCU: šta nam zvezde predviđaju za ljubav, posao i zdravlje (do 21. decembra)

OVAN (21. 3 - 20. 4)

POSAO Pozicija Venere, planete novca, do kraja novembra, najavljuje obnovu saradnje sa strancima. Aspekti retrogradnog Urana, simbola promena u vašem znaku, upozoravaju da izbegavate nepotrebne troškove. Zbog povratka retrogradnog Merkura u Škorpiju, 1. decembra, povedite računa o vrednim predmetima, mobilnim telefonima, karticama, ključevima i sl. Direktan hod ove planete komunikacije i biznisa, posle 6. decembra donosi vam nove kontakte i dogovore.

LjUBAV Već početkom perioda može da vam se udvara osoba koja često putuje zbog posla, ako ste dama. Posle 2. decembra slabi uticaj Venere, simbola ljubavi, koja upravlja vašom kućom partnerskih odnosa, zbog čega bi bilo bolje da izbegavate rasprave sa voljenom osobom, naročito ako se radi o Vodoliji ili Blizancima. U vreme mladog Meseca između Neptuna i Marsa, oko 7. decembra, dobijate poziv za izlazak od umetnika ili isportiste.

ZDRAVLjE Moguća virusna infekcija. Briga za člana porodice.

BIK (21. 4 - 21. 5)

POSAO Sa aspektima Merkura, u drugoj nedelji decembra, rastu šanse za uspostavljanje dogovora sa strancima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u 11. astrološkom polju, pod uticajem vašeg vladaoca Venere, planete novca, posle 15. decembra možete da obnovite saradnju sa partnerima iz inostranstva. Oslabljen uticaj Merkura posle 1. decembra, kada kreće retrogradnim hodom preko Škorpije, opominje da izbegavate podizanje kredita. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, stižu novčani dobici.

LjUBAV Pozicija Marsa, planete erotike ali i sukoba, koji upravlja kućom partnerskih odnosa, do kraja novembra, upozorava na mogućnost rasprave sa voljenom osobom, najverovatnije zbog ljubomore. U prvoj polovini decembra moguć je flert sa nekim ko se bavi kreativnim zanimanjem, muzičarem, modnim kreatorom i sl. Ulazak vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi, u Škorpiju, podiže tenziju u odnosu sa nekim vodenim znakom.

ZDRAVLjE Stomačne tegobe. Promenljivo raspoloženje.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU: za Bikove moguć brak, Ribe će konačno dočekati mir!

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

POSAO Naglašen znak Strelca u prvoj polovini perioda upozorava da privedete kraju definisanje i potpisivanje važnih ugovora, naročito ako poslujete sa strancima. U vreme mladog Meseca u četvrtoj astrološkoj kući u kojoj se nalaze i Sunce, Merkur i Jupiter, oko 7. decembra, izbegavajte rizične finansijske transakcije i podizanje kredita. Posle 15. decembra, u vreme prve Mesečeve četvrti, klonite se rasprava sa saradnicima i šefovima.

LjUBAV Napeti aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, početkom perioda upozoravaju da izbegavate rasprave sa voljenom osobom. Pozicija Marsa do kraja novembra nagoveštava susret sa umetnikom ili sportistom kojem ćete teško uspeti da odolite. Ako ste zbog posla prisutni u javnosti, može da vas pogodi Amorova strela. Posle 2. decembra slabi uticaj Venere zbog njenog ulaska u Škorpiju, što će uticati i na odnos sa dugogodišnjim partnerom.

ZDRAVLjE Čuvajte se infekcija disajnih puteva. Izbegavajte slatkiše.

RAK (21. 6 - 22. 7)

POSAO Pozicija Venere u astrološkoj kući kreativnosti, posle 2. decembra, donosi profesionalnu i materijalnu satisfakciju junskim Rakovima. Osoba sa kojom nameravate da obnovite saradnju ima zanimljiv predlog za vas. Aspekti Marsa, vladaoca kuće karijere, u drugoj polovini perioda povoljno utiču na vaše finansije. U vreme prve Mesečeve četvrti pod uticajem Jupitera, 15. decembra, dobijate ponudu za saradnju sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

LjUBAV Već početkom perioda, ulaskom Sunca u vašu kuću strasti, možete da upoznate nekoga s kim ćete poželeti da uđete u ozbiljniju vezu. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, pod uticajem Jupitera, planete prosperiteta i hedonizma, na kraćem putu u inostranstvo, može da vam se udvara zauzeta osoba, ako ste dama. Muškarce rođene u prvoj dekadi znaka može da zaintigira mlađa, atraktivna dama koja se bavi umetničkim zanimanjem, glumica, pevačica, slikarka.

ZDRAVLjE Promenite način ishrane. Stomačne tegobe.

NA SLEDEĆOJ STRANI PROČITAJTE HOROSKOP ZA OVE ZNAKE: LAV, DEVICA, VAGA, ŠKORPIJA!

PageBreak

LAV (23. 7 - 23. 8)

POSAO Oslabljen uticaj Merkura, vladaoca astrološkog polja posla koji se 1. decembra vraća u znak Škorpije, predstavlja upozorenje da ne žurite sa važnim odlukama, ali ni sa ulaskom u nove poslovne aranžmane. Situacija se popravlja posle 6. decembra, kada ova planeta kreće direktnim hodom. Krajem perioda očekuje vas profesionalni uspeh ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti. U vreme mladog Meseca, oko 7. decembra, moguć je dogovor koji će uticati na tok vaše karijere.

LjUBAV Vaš vladalac Sunce, 22. novembra ulazi u Strelca, znak koji zahvata vaše polje ljubavi, zbog čega ćete biti veoma popularni i omiljeni u društvu, naročito suprotnog pola. Konjunkcija Jupitera i Merkura, planeta komunikacija i hedonizma, u prvoj polovini perioda nagoveštava mogućnost susreta sa mlađom osobom na nekom kraćem putu. Izbegavajte rasprave s partnerom, naročito ako se radi o Strelcu ili Ovnu.

ZDRAVLjE Izbegavajte gazirane napitke. Proverite krvnu sliku.

DEVICA (23. 8 - 23. 9)

POSAO Naglašen znak Strelca, u prvoj polovini perioda, donosi vam novčane dobitke i šanse za odlazak na kraći put u inostranstvo. Napeti aspekti Marsa, planete akcije i sukoba, opominju rođene u prvoj dekadi znaka da dobro razmisle pre nego što donesu odluku u vezi sa realizacijom novog poslovnog poduhvata. Vaš vladalac Merkur, 6. decembra kreće direktnim hodom preko znaka Škorpije, što najavljuje mogućnost potpisivanja isplativog ugovora sa strancima. Aspekti između Neptuna i Venere, simbola mašte i novca, donose vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

LjUBAV Sa vašim vladaocem Merkurom u vašem trećem astrološkom polju, posle 6. decembra nećete prestajati da mislite na osobu rođenu u nekom vodenom znaku. Na kraćem putu moguć susret s osobom koja radi u nekoj stranoj firmi. Partnerovo ponašanje u prvoj polovini perioda budi vašu sumnju.

ZDRAVLjE Bolovi u mišićima. Potreban vam je odmor.

PROČITAJTE JOŠ: MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018: ovo je vaša sudbina za kraj godine!

VAGA (23. 9 - 22. 10)

POSAO Početkom perioda, rastu šanse za zaradu preko obnove saradnje sa partnerima iz neke prekookeanske zemlje. Aspekti Merkura, simbola biznisa, pod uticajem vašeg vladaoca Venere, planete novca, do kraja novembra donose vam ponude za dva podjednako interesantna honorarna ili paralelna posla. Planeta akcije, Mars blizu Neptuna i Meseca, simbola zanosa i emocija, oko 15. decembra podstiče vašu maštu donoseći inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima.

LjUBAV Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi, koja 2. decembra ulazi u Škorpiju, nagoveštava mogućnost početka tajne veze s nekim koga ste najverovatnije već upoznali preko poslovnih kontakata. Posle 6. decembra, kada Merkur kreće direktnim hodom, komunikacija sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom postaje bolja, naročito ukoliko se radi o nekom vazdušnom znaku. Krajem perioda posvetite više pažnje voljenoj osobi.

ZDRAVLjE Unosite više tečnosti. Potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21. 11)

POSAO Ulazak Sunca u vaše astrološko polje posla, 22. novembra, donosi vam priliv energije i vitalnosti, čineći vas preduzimljivijim i efikasnijim, naročito po pitanju saradnje sa strancima. Ipak, napet aspekt između vašeg vladaoca Marsa i Merkura, planeta akcije i biznisa, upozorava da početkom perioda izbegavate rizične finansijske transakcije. Sa mladim Mesecom u kući posla u kojoj se nalaze i Sunce, Jupiter i Merkur, od 7. decembra rastu šanse za zaradu preko saradnje sa strancima.

LjUBAV Aspekti Venere, planete ljubavi u vašem znaku i Merkura u polju ljubavi, nagoveštavaju mogućnost ulaska u paralelnu vezu s mlađom, atraktivnom osobom. Pozicija Merkura u polju ljubavi i vašeg vladaoca Neptuna, simbola inspiracije i mašte, najavljuje uspeh i uvećanje prihoda umetnicima i sportistima. U drugoj polovini perioda, bilo bi boljeda izbegnete eventualne rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

ZDRAVLjE Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu. Rekreirajte se.

NA SLEDEĆOJ STRANI PROČITAJTE HOROSKOP ZA OVE ZNAKE: STRELAC, JARAC, VODOLIJA, RIBE!

PageBreak

STRELAC (21. 11 - 22. 12)

POSAO Retrogradni Merkur, planeta biznisa, u direktnom hodu preko 12. astrološke kuće, uvećava šanse za zaradu, pre svega, zahvaljujući saradnji sa poslovnim partnerima iz inostranstva. Pozicija vaših vladalaca Jupitera i Neptuna, simbola prosperiteta i prevara, koji 25. novembra kreće direktnim hodom, upozorava na oprez prilikom ugovaranja novih poslovnih aranžmana. U prvoj polovini perioda, izbegavajte rizične finansijske transakcije.

LjUBAV Pozicija Merkura, vladaoca kuće partnerskih odnosa, posle 6. decembra nagoveštava bolju komunikaciju sa voljenom osobom. Ipak, nemojte da nasedate na njene provokacije, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku. U drugoj polovini perioda očekuje vas susret sa osobom koja često putuje, zbog posla. Pozicija Marsa, vladaoca kuće tajni, donosi vam mogućnost ulaska u vezu sa nekim ko u trenutku upoznavanja nije bio do kraja iskren prema vama.

ZDRAVLjE Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu. Družite se sa prijateljima.

JARAC (22. 12 - 29. 1)

POSAO Merkur, planeta koja upravlja astrološkim poljem partnerskih odnosa, pod uticajem jednog od vaših vladalaca Urana, simbola kontakata sa strancima, do kraja novembra donosi priliv novca iz neke prekookeanske zemlje. U vreme mladog Meseca, vladaoca polja partnerstva, u konjunkciji sa Jupiterom, simbolom kontakata sa strancima, oko 7. decembra može da kasni isplata koju očekujete iz neke prekomorske zemlje. Klonite se rasprava sa ženama, bilo da se radi o koleginicama ili nadređenima.

LjUBAV Osoba sa kojom ste nekada bili bliski, početkom decembra, kada Venera ulazi u Škorpiju, može ponovo da se pojavi u vašem životu, naročito ukoliko se radi o umetniku, lekaru ili nekome ko često putuje zbog posla. Posle 6. decembra jača uticaj Merkura koji kreće direktnim hodom preko znaka tajnosti, donoseći vam mogućnost poznanstva sa zanimljivom osobom, preko društvene mreže ili interneta.

ZDRAVLjE Čuvajte se oštrih predmeta. Izbegavajte stresne situacije.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAVNI HOROSKOP ZA ZIMU 2018/2019: 5 znakova koji se sigurno zaljubljuju ove zime

VODOLIJA (20. 1 - 19. 2)

POSAO Već početkom decembra Merkur se retrogradnim hodom vraća u Škorpiju, znak u koji pada vaše astrološko polje karijere, zbog čega bi trebalo da obratite više pažnje na ugovore koje potpisujete, kao i dokumentaciju koja ima veze sa sudskim procesima. U vreme mladog Meseca pod uticajem Jupitera, oko 7. decembra, možete da dobijete poziv za odlazak na kraći put ili stručno usavršavanje u inostranstvu. U prvoj polovini decembra trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije, naročito podizanje kredita.

LjUBAV Mars, simbol seksualnosti i energije u polju ljubavi, u prvoj polovini perioda, upozorava da se klonite ljubomornih scena, naročito ukoliko vas od partnera deli veća razlika u godinama. Pozicije Merkura, simbola komunikacija i flerta, u drugoj polovini perioda povoljno utiče na vašu komunikaciju sa voljenom osobom, naročito ukoliko se radi o nekom vazdušnom ili vatrenom znaku.

ZDRAVLjE Problemi sa zglobovima. Promenite režim ishrane.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

POSAO Direktan hod vašeg vladaoca Neptuna, posle 25. novembra, donosi inspiraciju umetnicima rođenim u prvoj dekadi vašeg znaka. Klonite se nepotrebnih troškova, ukoliko se bavite građevinarstvom ili arhitekturom. Aspekti mladog Meseca u kući karijere, zajedno sa jednim od vaših vladalaca Jupiterom, simbolom ekspanzije i prosperiteta, oko 7. decembra donose vam mogućnost dobijanja stipendije ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

LjUBAV Sa vladaocem astrološke kuće ljubavi, Merkurom u direktnom hodu preko Škorpije, posle 6. decembra može da vam se dopadne neko koga poznajete preko posla. Planeta seksualnosti, Mars u konjunkciji s Neptunom, simbolom zanosa i zaljubljenosti, u drugoj polovini perioda donosi vam strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu, moguće lekarom ili farmaceutom. Bračni ili dugogodišnji partner očekuje više vašeg razumevanja i pažnje.

ZDRAVLjE Izbegavajte stresne situacije. Podložnost povredama u kući.

Tekst: Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti