Pred nama je nova 2019. godina koja će prema najavama brojnih astrologa biti godina rasta, sreće i napretka i to posebno svima vama koji ste rođeni u znaku Ovna, Bika, Lava, Device, Vage, Škorpije, Strelca i Vodolije.

Ovan

Vredni Ovnovi će imati ludu sreću, visok stepen optimizma ali i jak nagon da mnogo toga realizaciju. Savet je da budu oprezni i da poštuju zakone kako bi sve kroz polje posla prošlo bez većih problema u 2019. godini. Zvezde poručuju da će imati podršku muških autoriteta u životu kako privatno tako i poslovno, ali i da će ih zdravlje poslužiti. Lavovi će konačno da predahnu nakon godinu dana mučenja i stagnacije koju su trpeli zbog tranzita Jupitera kroz znak Škorpije. Sa ulaskom ove planete u vatreni znak Strelca, sve se naglo menja na bolje i Lavovi će ponovo da budu u žiži interesovanja i moći će da ostvare sve što zacrtaju.

Bik

Tvrdoglavi Bikovi će imati sreće u svemu što budu radili. Saturn iz Jarca ukazuje da će biti istrajni ali i da će ih zdravlje poslužiti u godini pred nama. Tokom meseca januara, februara i početkom marta doživeće uspeh na polju karijere, ljubavi kao i u odnosima sa drugima. U aprilu, ljubavna situacija biće još bolja, kada će čežnja i želja za bliskošću i ljubavlju da bude uslišena. Prvih osam meseci 2019. godine biće ispunjeni zadovoljstvima, a od početka septembra lica rođena u znaku Bika imaće priliku da sklope nove poslovne ugovore kao i partnerstva. Kada je reč o finansijama, cele godine imaće stabilne i zadovoljavajuće prihode.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP LJUBAVI I SEKSUALNE HEMIJE: ovi horoskopski znaci se najviše privlače

Devica

Lepa vest za Device je da će imati stabilnost kroz veliki zemljani trigon tranzitnog Saturna iz znaka Jarca i prirodne desete kuće horoskopa. Očekujte dobre poslovne rezultate, stabilne finansije kao i dobro zdravlje. Rođeni u znaku Vage tokom cele godine stavljaće ljubav na prvo mesto. Uživaće u životu maksimalno i koristiće sve prilike koje im se budu nudile. Osetiće priliv nove pozitivne energije koja će im pomoći kako u poslu tako i u privatnom životu. Primiće mnogo pohvala i lepih reči od kolega i šefova, a svakako mogu da očekuju i veće finansijske i dobitke. Ova godina biće ispunjena putovanjima, istraživanjima, avanturama i učenjem o novim stvarima. Prijaće vam ta putovanja jer ćete uspeti da doživite i naučite mnogo toga. Početkom septembra uvećaće se i vaše finansije a imaćete i mnogo vanrednih dobitaka koje niste očekivali. Generalno, ova godina doneće vam samo lepe stvari, uživanje i napredak.

NA SLEDEĆOJ STRANICI PROČITAJTE KOJA ĆE JOŠ TRI HOROSKOPSKA ZNAKA BITI NAJSREĆNIJI U 2019. GODINI!

PageBreak

Škorpije

Vatrene Škorpije će u 2019. imati podršku Saturna i Neptuna. Neptun iz Riba biće u jakom vodenom trigonu sa vašim znakom što donosi duboke spiritualne uvide, pomoć Boga, anđela i svetitelja. Intuicija će biti izoštrena, a umetničko stvaralaštvo veoma naglašeno. Za vreme Saturnovog tranzita iz Jarca uspećete da balansirate mnoge segmente života i da čvrsto stojite na zemlji. Ova godina doneće vam mnogo ozbiljnosti, strpljenja, taktičnosti.

Vaš posao u 2019. biće na uzlaznoj putanji, a vi ćete biti spremni na promene i otvoreni za nove pristupe poslu kojim se bavite. Uživaćete u novim eksperimentima koji će doneti pozitivne stvari u vaš život. Prva dva meseca nove godine biće posebno povoljna za sticanje finansijske dobiti.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA OTKRIVA POSLEDNJA CIFRA U GODINI VAŠEG ROĐENJA: ovo su vaše sudbinske osobine!

Strelac

Ako će neko pevati od radosti, to će biti upravo oni. Posle 12 godina Jupiter je ponovo u njihovom znaku. Oni mogu da očekuju sreću na poslu, a uspeće i da ostvare saradnju sa nekim moćnim ljudima, imaće mnogo poslovnih putovanja, novih prilika i izazova koje treba da iskoriste. Lepa dešavanja na emotivnom polju desiće se u periodu od početka aprila do sredine juna 2019. Mesec maj biće ispunjen lepim i romantičnim dešavanjima, novom energijom i srećom koja dolazi u vaš život. Strelčevi ulaze u novi dvanaestogodišnji životni ciklus sa dobrim promenama. Treba da se čuvaju bilo kakvih preterivanja ili nerealnih očekivanja.

Vodolija

Konačno će Vodolije moći da da se opuste i krenu napred krupnim koracima. Tranzitni Jupiter iz Strelca biće u sekstilu sa istoimenim znakom tako da dolaze mnogo bolji dani, nedelje i meseci za sve humane, slobodarske i čestite Vodolije koje će da imaju pune ruke posla, ali zvezde će im se smeškati i na polju finansija, ljubavi i zdravlja. sve što je staro treba da odbace i da se posvete reogranizaciji vog života ali i da počnu obilazi destinacije na kojima nikada nisu bili. Potrebno im je životno osveženje i izlazak iz čamotinje.

Astrolog: Velimir Remić

Izvor: Astro Magazin