"Dve žene koje se toliko odriču zarad Noletovog uspeha i to bezuslovno. Predodređen je na uspeh pored ovakvih žena lavica! Svaka čast!"

Ovo je samo jedan od brojnih komentara koji pljušte na Instagram profilu Jelene Đoković, piše Lepa & Srećna.

Jelena inače ne propušta priliku da podrži svog muža pred svaki turnir, pa je tako bilo i uoči poslednja dva - Pariza i Londona.

Pred mečeve u Parizu, bračni par Đoković odigrao je mali sparing meč, a Jelena je objavila snimak uz dirljivu poruku: "Tenis je i ljubavna priča za nas".

PROČITAJTE JOŠ: SVAĐA NA INSTAGRAMU! KRITIKOVALI SU JE, A JELENA ĐOKOVIĆ IM JE OŠTRO ODGOVORILA: evo kako Novakova supruga reaguje na zlonamerne komentare (FOTO)

London je obeležio završetak fantastične sezone za Novaka Đokovića, a o tome svedoči i romantična crno-bela fotografija bračnog para koji je Jelena potpisala ovim rečima: "Kakvu divnu priču živimo... ovo je bila neverovatna godina. Bravo amore!"

PROČITAJTE JOŠ: JELENA ĐOKOVIĆ U NAJLEPŠEM MODNOM IZDANJU DO SADA: neočekivana seksi modna kombinacija koja je ostavila sve bez daha (FOTO)

Jelena inače voli društvene mreže i kaže da one okupljaju sve koji slično misle. Smatra da što je čovek iskreniji, to značajnije veze formira u društvu. Zato obavezno podeli najznačajnije trenutke sa skoro pola miliona fanova koji je prate.

A sličica koja je zapalila sva srca prikazuje nju i Novakovu mamu u zagrljaju pred londonski meč. Dijana Đoković, inače, sa suprugom prati sve Novakove mečeve uživo ako su u pitanju turniri koji se igraju u Evropi.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA ĐOKOVIĆ ODUŠEVILA KAO MANEKENKA U KUPAĆEM KOSTIMU: poruka Novakove žene oduševila Srpkinje (FOTO)

"Dve najveće obožavateljke", napisala je Jelena. Obožavaoci nisu štedeli reči hvale: Nole je Car, ne samo u tenisu već kao čovek, a za to ste zaslužne i vas dve, Majka i Supruga... Poštovanje :), napisao je jedan.

PROČITAJTE JOŠ: OVA NAMIRNICA IMA VIŠE GVOŽĐA OD SPANAĆA: koristi je Novak Đoković, odlična je za imunitet, vid i nerve

Izvor: Lepa & Srećna