Dnevni horoskop - konjukcija Meseca i Marsa - ukazuje na rizik od nesporazuma i sitnih razmirica, ali ako ne budemo pažljivi, mogu se previše rasplamsati, piše Lovesensa.

Rođeni u znaku Vage već neko vreme ulaze u trzavice s partnerom, ali baš danas im se pruža prilika da iz ovog začaranog kruga izađu. Venera im komplikuje odnose, ali to ne znači da nije moguće pomirenje. Neophodno je da oboje prihvate potrebu za kompromisom i lako će pronaći zajednički jezik.

Slobodni pripadnici znaka danas su obasuti pažnjom pa iskrice lete na sve strane. Ipak, Mars upozorava da će strasti biti kratkog daha pa ne okrivajte svoje tajne prebrzo.

Vage danas moraju i da posvete posebnu pažnju zdravlju, a ulaganje će im se isplatiti. Na poslu je bolje oćutati mada provokacije ne prestaju.

PROČITAJTE JOŠ: 

HOROSKOP ZA JESEN 2018: kakvu sudbinu i promene donosi položaj planeta ove jeseni

SANJA KUŽET POKAZALA VEŽBE ZA IZVAJANO TELO: evo kako lepa voditeljka održava vitku figuru (VIDEO)

BRIŽIT MAKRON ODRŽALA MODNU LEKCIJU SVIM ŽENAMA: Prva dama Francuske u pantalonama i čizmama koje izdužuju noge (FOTO)

KINESKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2018: kakvu sudbinu nam donosi Metalni Petao koji vlada do 8. oktobra

Mesečni kineski horoskop za septembar najavljuje talas obaveza, veću fokusiranost na planiranje budućnosti i potrebu da se aktiviramo i uzmemo život u svoje ruke, piše Lovesensa.

Od 10. septembra do 8. okotobra 2018. godine vlada Metalni Petao - ukazuje na preuzimanje odgovornosti i potrebu da se razvijamo. Vreme opuštanja i odmora je iza nas, sada je pravi trenutak da se posvetite postavljanju temelja za kulu uspeha. U septembru su mogući finansijski problemi, neraščišćeni računi i loša komunikacija na poslu, ali ovo vam može doneti i nešto dobro.

Negativan talas događaja u mesecu Metalnog Petla učiniće vas jačim i spremnijim da se posvetite svojim ciljevima i uspostavite kontrolu nad životom. Na polju ljubavi mogući su sukobi, a najvažnije je da naučite da pronađete kompomis. Metalni Petao ne donosi šanse za početak velike i iskrene ljubavi, ali će se mnogi energetski povezati sa ljubavi iz prošlosti.

Pacov - septembar 2018.

Septembar je povoljan mesec za ljubav. Usamljene duše će privlačiti pažnju gde god da se pojave, a komplimenti će doneti samopouzdanje. Ako tragate za novom ljubavi, pojaviće se neko ko će vam prodrmati tlo pod nogama. Budite oprezni koliko sebe dajete u tom odnosu, jer je moguće da partner ne bude više isti kao na početku veze. Vreme je da završite poslove koje ste davno započeli. Obratite pažnju na detalje jer ovaj mesec može biti presudan za uspeh.

Bivo - septembar 2018.

U ljubavi ćete pronaći sreću ako slušate intuiciju. Na poslu će vam biti potrebna velika koncentracija i sposobnost da bi se izborili sa negativnim uticajem okruženja. Očekuju vas veliki izazovi, ali pokušajta da pronađete ravnotežu i zadržite pozitivan stav. Ako vam je potrebna pomoć, obratite se osobama kojima možete apsolutno verovati. Sada je neophodno da radite na svojoj budućnosti. Ne zaboravite, u nevoljama snaga dolazi do izražaja.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2018. godine

Tigar - septembar 2018.

Iako imate previše poslovnih obaveza, trudite se da svaki trenutak provedete sa partnerom. Vreme koje provodite sa svojim voljenim je najlepši dar koji sebi možete pokloniti. Usamljena srca će shvatiti kako je divna i nežna ljubav koja se rodi iz prijateljstva. Ovog meseca nećete imati toliko sreće i uspeha na polju karijere. Priznajte sebi da ste sami odgovorni i da ste mogli mnogo bolje. Vreme je da preispitate svoje odluke.

Zec - septemabar 2018.

Vreme je da rešite sve dileme i nedoumice sa voljenom osobom. Ovo može doneti sukobe i nerazumevanje, ali sve je bolje od života u zabludi. Nije povoljno za početak romantične veze, ali je savršeno za upoznavanje novih prijatelja. Za uspeh u poslu vam je potreban detaljan plan. Planirajte nekoliko koraka unapred i nećete pogrešiti. Ovo je idealno vreme da započnete nov poslovni projekat ili saradnju.

Zmaj - septembar 2018.

Vaša romantična veza je ostvarenje svih snova. Sa partnerom ste otvoreni, ponašate se prirodno. Ovog meseca očekuje vas puno zabave i neverovatnih avantura. Ako tražite novu ljubav, ne žurite sa donošenjem važnih odluka. Ključ uspeha je u saradnji, a ovog meseca učestvovaćete u projektu koji ima potencijala.

NA SLEDEĆOJ STRANICI PROČITAJTE: KINESKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2018: Zmija, Konj, Koza, Majmun, Petao, Pas, Svinja

PageBreak

Zmija - septembar 2018.

Možda mislite da ste dali u ljubavi i prijateljskim odnosima i više nego što ste trebali, ali ovog meseca ćete shvatiti koliko su vam dragi ljudi na tome zahvalni i da vas je svaka nežna reč dovela do životne radosti. Ovo je povoljan mesec za novu ljubav. Vaša energija i stav o uspehu doneće vam i više nego što ste mislili. Ovo je mesec razvoja, a jedino što vas može sprečiti na putu ostvarenja jeste loš odnos sa kolegama. Pronađite kompromis!

Konj - septembar 2018.

Partner će želeti da vas prati u svakoj vašoj odluci i krupnom životnom koraku, ne odbijajte njegovu podršku. U ovom mesecu očekuju vas kratke ljubavne avanture, ali ne gubite pozitivan stav jer ljubav će se pojaviti kada se najmanje nadate. Iako ćete imati puno prepreka, rezultati na poslu se neće promeniti. Ovo je odličan period da pokažete kako se dobro snalazite u timakom radu, a autoriteti će primetiti vaše neverovatne liderske sposobnosti. Uspeh je blizu!

Koza - septembar 2018.

Septembar je mesec slušanja i energetskih konekcije. Vreme je da se posvetite dragim ljudima. Ovog meseca ćete o njima saznati puno novih stvari, a dobićete i važne životne lekcije. Rečima možete da izjavite ljubav, ali pažnja je pravi dokaz da nekoga volite. Imajte to u vidu kada započnete novu romansu. Uzbudljiva poslovna iskustva podstiču vašu kreativnost. Ovo je odlično vreme za poslovne kontakte, bez obzira da li tražite novi posao ili želite na trenutnom da napredujete.

Majmun - septembar 2018.

Septembar je povoljan mesec za ljubav, očekuju vas najlepši romantični trenuci, puni nežnosti i dobra komunikacija sa partnerom. Ako tragate za ljubavi, Univerzum vam daruje neverovatnu harizmu i samopouzdanje. Moguće je da ćete upoznati nekoga ko će sa vama želeti nešto više od prijateljstva. Trud na poslu će se napokon isplatiti. Imate samopouzdanje i spremni ste da ostvarite ambicije. Prati vas neverovatan takmičerski duh i lako se suočavate sa izazovima.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki ljubavni horoskop za septembar 2018. godine

Petao - septembar 2018.

Imate osećaj da vi sve planirate i sami ulažete u odnos sa partnerom. Umesto da ćutite i stvarate negativnu energiju, razgovarajte otvorno o tome šta vas muči. Motivišite partnera da se posveti ispunjenju zajedničkih snova. Ovog meseca ljubav je nepredvidiva, pa pripazite kako donosite odluke. Optimizam i pozitivna energija su presudni za uspeh. Negativnost može lako da vas odvede na pogrešan put i ugrozi ostvarenje ambicija.

Pas - septembar 2018.

Napokon zaboravljate na prošlost i spremni ste za ljubavne izazove i čaroliju koju donosi budućnost. Ne odustajete od ljubavi i spremni ste da se apsolutno posvetite ostvarenju romantičnih želja. Univerzum čita vaše misli, pa nemojte da vas začudi kada se snovi iznenada ostvare. Opterećeni ste ishodom na poslu umesto da se aktivirate i uradite nešto što će doneti dobre promene. Ako ste zbunjeni, pitajte bliskog prijatelja za savet.

Svinja - septembar 2018.

Romantični odnosi postaji stabilniji, a iznenadićete se kako ste od JA i MOJE ŽELJE lako postali MI I NAŠI SNOVI. Usamljene duše će ponovo želeti da osete čari stare ljubavi, pa je moguće da ćete ostvariti kontakt sa važnom osobom iz prošlosti. Na poslu je bitno da pokažete liderske sposobnosti. Pokažite koliko se dobro snalazite u motivisanju drugih i u stvaranju novih projekata. Moguće je da ćete dobiti unapređenje.

Izvor:Lovesensa