Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2018. godine

Autor Marija Ivosh
Autor Marija Ivosh

Evo koji znaci treba da se pripreme za novu budućnost i buđenje uspavanih emocija.

Izvor: Foto: Shutterstock

Ovan

Kod vas je naglašen ceo mesec kroz profesionalno angažovanje i pregovore koji daju odličan ishod. Treba da budete spremni i organizovani, posebno oni Ovnovi koji se bave većim poslovima. Sada je pravo vreme da zgrabite svoje prilike. Držite se svojih poslova i planova da ne bi došlo dao konflikta sa kolegama i nadređenima. Sada je vrlo dobra finansijska transakcija i povoljno ulaganje u poslove vezane za nekretnine. Emotivno vi sada želite da transformišete svoj brak ili vezu i uvedete neke nove promene za sebe i partnera. Sada je idealan period ako imate problema sa partnerom da pričate i da ih razrešite. Slobodni sada bez bojaznosti mogu napraviti prvi korak da više ne budu sami i slobodni. Samo polako sa emocijama, nemojte biti previše opsednuti već dozvolite partneru da malo i diše. Opustite se, izgladite odnose sa prijateljima i bliskim osobama, oprostite i pričajte sa zavađenima da biste se osećali lepo i srećno.

Bik

Vaša vladarka Venera će biti u polju partnera pa vam može, uz pomoć Marsa, pokrenuti takmičarski duh sa kolegama što vas može učiniti vrlo uspešnim. Ako imate od ranije neko neslaganje, sada je vrlo povoljno da se ti odnosi uz pomoć Venere stave u harmoniju, da se lepo organizuju i razreše problemi. Ovo je dobar mesec za vas jer prosto dobijate informacije koje su vam potrebne da dođete do uspeha. Nemojte se ulenjiti već dajte sve od sebe i uspeh neće izostati. Emotivno dosta aktivan mesec pa će osobe koje su u braku ili vezi morati ipak da ulože dosta napora da izbegnu neslaganja i još dublji nesklad i svađe. Vas sada i najmanja sitnica nervira jer je Uran u vašem znaku i vi ste kratkih živaca. Slobodni Bikovi sada imaju puno druženja, neobaveznog flerta i neće lako pokloniti svoje srce bilo kome. Sada je potrebna transformacija i promena rutine da bi nešto krenulo pozitivnijim tokom. Intuicija je izražena pa je i poslušajte, više spavajte, vežbajte i ako vam je potrebna dijeta, pridržavajte je se.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP ZA JESEN 2018: kakvu sudbinu i promene donosi položaj planeta ove jeseni

Blizanci

Svima koji su zaposleni sada se stvaraju lepe mogućnosti i okolnosti vas navode velike uspehe, posebno ako imate veze sa javnošću i nekom vrstom prodaje. Pojedini Blizanci mogu imati učestala putovanja, kako unutar zemlje, tako i u inostranstvo. Nova poznanstva se stvaraju i neka bitna prijateljstva koja će vam mnogo značiti u budućnosti. Nezaposleni Blizanci imaju mogućnosti da se zaposle, ali to nije posao koji vi očekujete pa se preporučuje da krenete sa tim nekim, da li malim ili sezonskim poslom. Preko toga sledi bolji jer su baš ta poznanstva bitna koji će odigrati ulogu za vaš posao. Emotivno svi vi koji ste u vezi ili braku ne bi trebalo da imate problema, jedino ako vas vaš partner ne poznaje dobro i ne zna šta vi (ne) volite i šta pa u tom može biti nesklad. To je jednostavno rešiti, samo mu kažite šta ne volite. Svi imate odličan mesec pa neki slobodni mogu ući u novu vezu ili neko poznanstvo produbiti u nešto lepo i kvalitetno. Opušteno uživajte sa svojim partnerom u ljubavi . Vi se možete razboleti od emotivnog tereta pa budite opušteniji.

Rak

Ovog meseca imate dosta obaveza i nekih težih poslova, pa čak je moguće da morate doneti jednu bitnu odluku. Sagledajte činjenice, razmislite dobro pa tek onda odlučite. Ovo je jedan od težih poslovnih meseci. Emotivno vam donosi olakšanje i pomoć da sve to izgurate. Ako ste u vezi ili se sa nekim neobavezno viđate, sada treba da se dobro zapitate da li ta osoba želi nešto dublje i ozbiljnije sa vama. Slobodni Rakovi imaju ceo mesec pred sobom za puno druženja, dosta flerta. Ne razmišljate o dubokoj ljubavi i vezivanju već vam je dovoljno da imate polet i energiju za poslovne uspehe. Svi Rakovi koji imaju porodicu treba više da joj se posvete i da planiraju neki odmor zbog iscrpljivanja na poslu i novog talasa koji nadolazi. Provodite više vremena sa bliskim osobama jer se vi tako punite pozitivnom energijom.

NA SLEDEĆOJ STRANI PROČITAJTE MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2018. GODINE ZA SLEDEĆE ZNAKE: LAV, DEVICA, VAGA, ŠKORPIJA

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije