Dnevni horoskop - izazovni kvadrat Marsa i Urana - budi u nama želju da se povučemo, sakrijemo, prekinemo komunikaciju, ali treba se posvetiti planovima za budućnost, piše Lovesensa

Najbolja prilika da budućnost zacrta daleko od staza prošlosti danas imaju rođeni u znaku Raka, jer će inače rutina uticati na njihov emotivni život. Vreme je da otvoreno razgovarate s partnerom inače će početi da pogrešno tumači vaša osećanja. To će vas odvesti pravo do toplog zagrljaja u kojem ćete provesti prelepo veče.

Usamljeni Rakovi takođe danas imaju mogućnost da se oslobode od ljubavnih veza prošlosti. Vreme je da počnete da volite na novi način, da zaboravite svoje sumnje i nesigurnosti. Planete vas podsećaju da ponovo razmislite o tome šta je zaista važno u vezi - oslonac i razumevanje, podrška i ohrabrenje, posuto magičnim prahom strasti i smeha.

PROČITAJTE JOŠ: 

DA LI TREBA DA SE PREKRSTITE U AUTOBUSU: da li su bolji vernici oni koji se krste kad god vide crkvu

LEPA BRENA PROMENILA FRIZURU I IZNENADILA SVE PRATIOCE NA INSTAGRAMU: pogledajte kako pevačica sada izgleda (FOTO)

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 16. DO 23. SEPTEMBRA 2018: kome zvezde najavljuju avanture i strastvene susrete

MESEČEV HOROSKOP DO 2. OKTOBRA 2018. GODINE: evo šta donose 4 moćne Mesečeve faze

Mlad mesec u Devici, 9. septembra, povezuje nas sa svim praktičnim stvarima, delotvorno i uzemljeno. Devica i Jarac nadahnuto pronalaze nove mogućnosti kako bi učvrstili osećaj da se sve u životu odvija uredno i po planu. Blizancima i Vagi, Strelcu i Ovnu posebno će zadovoljstvo doneti čišćenje i pospremanje, sistematski pregled lekara, tretmani lepote... Lav i Vodolija uz malo će truda dovesti u red svoje finansije i pronaći će načine za štednju. Bik i Ribe započinju srećnije razdoblje ljubavneveze. Raku i Škorpiji uspeh u svemu što rade donose pažljivo prikupljanje informacija, pomna analiza detalja i društvene mreže.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP OTKRIVA KAKO IZGLEDA VAŠA IDEALNA SPAVAĆA SOBA: evo koja boja zidova odgovara vašem znaku Zodijaka

Sa prvom četvrti u Strelcu, 16. septembra, najbolje je barem nakratko se odmaknuti od svega što radimo da bismo dobili bolji pogled na svoje aktivnosti. Dobro je otići na kratko putovanje ili neki jesenji festival u okruženju. Možda će neki kurs ili predavanje pomoći da sagledamo svoju stvarnost drugačije i dobijemo sveže ideje koje će pomoći da se lakše nosimo sa svakodnevicom. Razmislite koji biste sport ili fizičku aktivnost mogli uključiti u svoj redovni raspored.

Svaki pun Mesec je trenutak u kojem jasno vidimo gde smo trenutno sa svojim planovima. To je vrhunac naših napora i trenutak uspeha onde gde smo se stvarno potrudili. Pun Mesec u Ovnu, 25. septembra, posebno je snažan. Dobivamo injekciju energije kojom ćemo izvući maksimum iz svega što radimo i napraviti, prema potrebi, promene da bi uspeh bio potpun. Ovan i Vaga, Jarac i Rak donose važnu odluku vezanu uz porodicu i posao. Vodolija i Lav doživljavaju uspeh u svemu što je u vezi sa učenjem, protokom informacija i putovanjima. Devica i Ribe, Škorpija i Bik mogli bi postići lep finansijski uspeh ako su prethodnih meseci bili vredni i marljivi. Za Blizance i Strelca ovo je vreme ljubavne sreće.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP DO KRAJA 2018. GODINE: ova tri znaka čeka najteži period

Sa drugom četvrti u Raku, 2. oktobra, bićemo pomalo nostalgični, ali krajnje je vreme da pospremimo sve letnje stvari i počnemo pripremati zimnicu. Pravi je trenutak da ulepšamo svoj dom, popravimo sve što se pokvarilo i učinimo ga svojim sigurnim i lepim utočištem. Energija Raka podstiče nas da više spavamo, bolje se hranimo i više družimo sa porodicom.

Tekst: Senka Ljubić

Izvor: Sensa.hr