Dnevni horoskop - za razliku od punog Meseca koji budi rizičan vatreni temperament i podstiče sukobe, Venera u Devici u trigonu je sa Plutonom u Jarcu, a ovaj aspekt donosi najlepša romantična osećanja i strasti! Evo kojem znaku se posrećilo da odbije negativan efekat punog Meseca, piše Lovesensa.

Drage Ribe, danas ćete uživati u vatrenoj ljubavi, jer se u vašoj romantičnoj vezi ponovo aktivirao vulkan strasti. Nakon sukoba, partner je pronašao način kako da se približi vašem srcu. Shvatili ste da ste stvoreni jedno za drugo, a moguće je da ćete započeti temu o braku ili zajedničkom životu.

Na polju karijere cveta najlepše cveće za rođene u znaku Riba! Očekuje vas važan razgovor o velikim poslovnim projektima i ponudama, a vašem šefu će se dopasti većina ideja koje imate. Možda je baš ovaj dan presudan za unapređenje i poslovni uspeh, a vi ćete znati kako najbolje da iskoristite priliku.

PROČITAJTE JOŠ:

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 23. DO 29. JULA 2018: šta vašem znaku donosi krvavi Mesec

DA LI SE SEVERINA RAZVODI OD IGORA KOJIĆA: napokon otkrivena istina o bračnim problemima popularne pevačice (FOTO)

MEGAN MARKL MORA OVOGA DA SE ODREKNE AKO OSTANE TRUDNA: nećete verovati šta je kraljica Elizabeta zabranila lepoj princezi (FOTO)

KINESKI HOROSKOP ZA JUL 2018: kako će nam život promeniti vladavina Zemljane Koze (do 10. avgusta 2018. godine)

Kineski horoskop za jul 2018. godine najavljuje period unutrašnjeg mira, kreativne energije i uživanja u svakoj sitnici koju život nesebično daruje, piše Lovesensa.

Od 13. jula do 10. avgusta traje period Zemljane Koze - podstiče nas da se više ne borimo sa sobom i uči nas kako da se opustimo i udovoljimo sebi. Promenite loše navike i otvoreno se suočite sa svakim strahom koji vas sputava da živite srećno.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL 2018: koji znaci treba da se čuvaju uticaja retrogradnih planeta

Bivo 

Hladna ljubav tokom leta - pripadnike ovog znaka očekuje romantična drama ovog meseca. U ljubavnom životu zavladaće tenzija i konflikti, ali pokušajte da se kontrolišete i izbegnete ponašanje koje može razočarati i povrediti partnera. Sve što ste želeli da sakrijete, otkriće se tokom jula. Pokušajte da kontrolišete takmičarski duh željan pažnje i uspeha, jer se karma vraća kao bumerang.

Pacov 

Previše ste davali ljudima ono što od vas očekuju, a sada je vreme da se posvetite sebi. Iskrenost je ključ vrata srećne ljubavi, pa zato otvoreno recite partneru da vam treba malo više slobode i prostora u vezi. Uspeh je blizu, ali bićete suočeni sa neodlučnošću. Napišite na papiru šta gubite, a šta dobijate i dobro razmislite pre nego što donesete odluku.

Tigar 

Ljubavna sudbina donosi romantična iznenađenja i zadovoljstva, a zahvalite se intuciji koja vas je navela na put ljubavne sreće. Dolazi period zanimljivih ljubavnih igrica i turbulencija koje leče samoću. Tajna velikog uspeha je konstantan i težak rad koji će se na kraju isplatiti. Nemojte da se opterećujete detaljnim planovima i analizama, već odmah pređite na dela.

Zec 

Jul je mesec letnjih ljubavi, a baš jedna će pokrenuti osobe rođene u ovom znaku. Budite druželjubivi, upoznajte nove ljude i magija romantične ljubavi uskoro će ispuniti vaše srce. Budite optimistični, željni avanture i spremni da doživite nešto novo. Imate odlične poslovne ideje, ali ponekad veliko rizikovanje nije dobar potez na putu do uspeha.

Zmaj 

U julu će ljubav biti vaš izvor sreće, jer će veze biti stabilnije, a usamljene duše će uspešno tragati za novim ljubavima. Rizikujte zbog ljubavi i borite se za nju, a moguće je da će ovog meseca neki prijateljski odnosi doživeti romantičan preoket. Na poslovnom planu vas očekuje puno posla i odgovornosti.

Kliknite OVDE za nastavak teksta!