Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2018: dobre vesti za Ovna, Devica uživa u čarima nove ljubavi

Saznajte šta vam donosi sudbina u martu! Mesečni horoskop za sve znake: emotivne priče, zdravstveni saveti, finansijska upozorenja...

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Početak perioda za vas predstavlja period previranja, jedne vrste zatišja pred buru! Imaćete sasvim dovoljno energije da sprovedete svaki plan u delo, ali ćete sami odlučiti da se malo stišate i primirite, do daljnjeg. To će potrajati do treće sedmice marta, kada će te izaći iz "ilegale" i krenuti u realizaciju novih poslovnih poduhvata. Finansije se vidno popravljaju od 7. marta, pa ćete se rešiti velikih tegoba na ovom planu. Očekujte dobre vesti od 10. marta, a period do 23. marta iskoristite za sve ugovore i dogovore, jer nakon tog datuma Merkur kreće retrogradno, pa će sve morati da se radi na teži način. Ako vam neko duguje novac, potražite ga iza 23. marta.

Ljubavna situacija je dosta povoljna, i takva će biti tokom dobrog dela marta meseca. Očekujte nove emotivne priče, pa ćete biti u dilemi koga od više interesenata da odaberete. Iskoristite period do treće sedmice marta da tu dilemu rešite. Očekuje vas izuzetno strastan period, što će doprineti vašem mentalnom i fizičkom zdravlju.

Dobro se osećate, ali od treće sedmice marta i tokom aprila povedite računa o kostima kolena i lumbalnog dela kičme.

BIK

Bikove u martu mesecu očekuje realizacija ranije započetih poslovnih planova, posebno u periodu do 21. marta. Nakon toga ulazite u nešto mirniji period, kada ćete se umiriti i vrebati svoju šansu. Novac vam je sve vreme u deficitu, štaviše imate utisak da vam odlazi iza leđa. Takva situacija će potrajati do 1. aprila, kada će se stvar u velikoj meri stabilizovati po ovom osnovu. Od 18. marta očekujte povratak snage, i dobre prilike za saradnju sa inostranstvom. Imaćete elana kao nikad do sada! Period od 18. marta, pa dalje kroz ceo april vam je odličan za polaganje ispita i za sve vrste putovanja i saradnji sa inostranstvom.

Ljubavna situacija je dobra do 7. marta, kada vam neko iz kruga prijatelja može izjaviti ljubav ili vas prijatelj upoznaje sa jako zanimljivom osobom. Od 7. marta do 1. aprila nije momenat za počinjanje novih veza, jer će Venera boraviti u vašem polju tajni, pa bi sve tada započeto nosilo etiketu tajnog, jer bi osoba koja vam se dopada bila u nejasnom statusu. Ako ste zauzeti, može vam se ukazati prilika za tajni odnos, sa osobom koju bi ste upoznali putem posla, ali pamet u glavu! To neće ići tako glatko i lepršavo kako ste zamislili.

Problemi sa hormonima.

PROČITAJTE JOŠ: Numerološka prognoza za mart 2018. godine: evo kakva ljubav, sreća i novac očekuju vaš broj

BLIZANCI

Blizancima mesec mart donosi dosta kolebanja u poslovnom smislu. Čini vam se da dobijate nejasne signale od strane nadređenih i da ne znate jasno šta se od vas traži. Takva situacija će potrajati do 21. marta. Nakon toga, očekujte da se vaši planovi počnu realizovati dinamikom kojom ste to i želeli. Novčana situacija je promenljiva, a period od 18. marta do 15. aprila iskoristite da pojurite dužnike, posebno ako su oni u vašem krugu prijatelja. Stabilizaciju finansija očekujte od 15. aprila, kada se stvari polako vraćaju u normalu. Dok je Merkur retrogradan, od 23. marta do 15. aprila, nemojte potpisivati ugovore niti praviti veće finansijske planove. U istom periodu, povedite računa o informacijama koje do vas dolaze. Ne verujte svemu u šta vas budu ubeđivali.

Ljubavna situacija je sve bolje, počev od 7. marta. Taj trend se nastavlja kroz ceo mart mesec, pa ćete u pomenutom periodu biti druželjubivi kao nikad, i širiti krug poznanika i prijatelja. Bićete raspoloženi da jedan prijateljski odnos koji je odavno prerastao, konačno definišete kao vezu. Od aprila ćete biti u iskušenju da nešto tajno započnete, ali će velika većina vas stvari zadržati na flertu i online komunikaciji.

Problemi sa kostima su mogući posle 18. marta.

RAK

Rakove očekuje mesec u kome će im se sudbina višestruko osmehnuti! Vreme je da sve što su vam tajne želje, konačno počnete pretvarati u realnost. Otvara vam se prilika za poslovnu saradnju sa inostranstvom, što će vam doneti značajno poboljšanje finansija. Moguće je i širenje postojećeg posla ili pak početak dodatnog posla. Rakovi druge dekade znaka će donositi značajne odluke po pitanju svoje pozicije, pa je važno da se za to psihički pripreme i budu spremni na brze reakcije. Mars iz vašeg polja posla će do 18. marta povećavati obim isto, a od 18. marta očekujte akciju ka sklapanju važnih dugoročnih ugovora, ali i reviziju postojećih. Novčana situacija je povoljna, a posebno periodi do 7. marta i nakon 1. aprila.

Početak marta meseca je za vas jako važan, posebno ako ste rođeni u drugoj i trećoj dekadi znaka. Tada vas očekuje konkretizacija emotivnog odnosa koji duže vremena gradite i iščekujete. Otvara se mogućnost da to bude i sa osobom iz inostranstva, pa bi valjalo da tu opciju ozbiljno razmotrite, jer vas očekuje ljubav kakvu ste maštali. No, glavno pitanje će biti koliko ste spremni da prošlost ostavite prošlosti, a sva je prilika da vam to teško ide. Ostavite prostora za novine i dajte sebi priliku da izgradite neke nove uspomene, iako vam stare ne daju mira. Lako nije, ali je vredno pokušaja!

Povedite računa o kostima kolena!

Kliknite OVDE da pročitate nastavak horoskopa!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije