OVAN

Početak perioda za vas predstavlja period previranja, jedne vrste zatišja pred buru! Imaćete sasvim dovoljno energije da sprovedete svaki plan u delo, ali ćete sami odlučiti da se malo stišate i primirite, do daljnjeg. To će potrajati do treće sedmice marta, kada će te izaći iz "ilegale" i krenuti u realizaciju novih poslovnih poduhvata. Finansije se vidno popravljaju od 7. marta, pa ćete se rešiti velikih tegoba na ovom planu. Očekujte dobre vesti od 10. marta, a period do 23. marta iskoristite za sve ugovore i dogovore, jer nakon tog datuma Merkur kreće retrogradno, pa će sve morati da se radi na teži način. Ako vam neko duguje novac, potražite ga iza 23. marta.

Ljubavna situacija je dosta povoljna, i takva će biti tokom dobrog dela marta meseca. Očekujte nove emotivne priče, pa ćete biti u dilemi koga od više interesenata da odaberete. Iskoristite period do treće sedmice marta da tu dilemu rešite. Očekuje vas izuzetno strastan period, što će doprineti vašem mentalnom i fizičkom zdravlju.

Dobro se osećate, ali od treće sedmice marta i tokom aprila povedite računa o kostima kolena i lumbalnog dela kičme.

BIK

Bikove u martu mesecu očekuje realizacija ranije započetih poslovnih planova, posebno u periodu do 21. marta. Nakon toga ulazite u nešto mirniji period, kada ćete se umiriti i vrebati svoju šansu. Novac vam je sve vreme u deficitu, štaviše imate utisak da vam odlazi iza leđa. Takva situacija će potrajati do 1. aprila, kada će se stvar u velikoj meri stabilizovati po ovom osnovu. Od 18. marta očekujte povratak snage, i dobre prilike za saradnju sa inostranstvom. Imaćete elana kao nikad do sada! Period od 18. marta, pa dalje kroz ceo april vam je odličan za polaganje ispita i za sve vrste putovanja i saradnji sa inostranstvom.

Ljubavna situacija je dobra do 7. marta, kada vam neko iz kruga prijatelja može izjaviti ljubav ili vas prijatelj upoznaje sa jako zanimljivom osobom. Od 7. marta do 1. aprila nije momenat za počinjanje novih veza, jer će Venera boraviti u vašem polju tajni, pa bi sve tada započeto nosilo etiketu tajnog, jer bi osoba koja vam se dopada bila u nejasnom statusu. Ako ste zauzeti, može vam se ukazati prilika za tajni odnos, sa osobom koju bi ste upoznali putem posla, ali pamet u glavu! To neće ići tako glatko i lepršavo kako ste zamislili.

Problemi sa hormonima.

PROČITAJTE JOŠ: Numerološka prognoza za mart 2018. godine: evo kakva ljubav, sreća i novac očekuju vaš broj

BLIZANCI

Blizancima mesec mart donosi dosta kolebanja u poslovnom smislu. Čini vam se da dobijate nejasne signale od strane nadređenih i da ne znate jasno šta se od vas traži. Takva situacija će potrajati do 21. marta. Nakon toga, očekujte da se vaši planovi počnu realizovati dinamikom kojom ste to i želeli. Novčana situacija je promenljiva, a period od 18. marta do 15. aprila iskoristite da pojurite dužnike, posebno ako su oni u vašem krugu prijatelja. Stabilizaciju finansija očekujte od 15. aprila, kada se stvari polako vraćaju u normalu. Dok je Merkur retrogradan, od 23. marta do 15. aprila, nemojte potpisivati ugovore niti praviti veće finansijske planove. U istom periodu, povedite računa o informacijama koje do vas dolaze. Ne verujte svemu u šta vas budu ubeđivali.

Ljubavna situacija je sve bolje, počev od 7. marta. Taj trend se nastavlja kroz ceo mart mesec, pa ćete u pomenutom periodu biti druželjubivi kao nikad, i širiti krug poznanika i prijatelja. Bićete raspoloženi da jedan prijateljski odnos koji je odavno prerastao, konačno definišete kao vezu. Od aprila ćete biti u iskušenju da nešto tajno započnete, ali će velika većina vas stvari zadržati na flertu i online komunikaciji.

Problemi sa kostima su mogući posle 18. marta.

RAK

Rakove očekuje mesec u kome će im se sudbina višestruko osmehnuti! Vreme je da sve što su vam tajne želje, konačno počnete pretvarati u realnost. Otvara vam se prilika za poslovnu saradnju sa inostranstvom, što će vam doneti značajno poboljšanje finansija. Moguće je i širenje postojećeg posla ili pak početak dodatnog posla. Rakovi druge dekade znaka će donositi značajne odluke po pitanju svoje pozicije, pa je važno da se za to psihički pripreme i budu spremni na brze reakcije. Mars iz vašeg polja posla će do 18. marta povećavati obim isto, a od 18. marta očekujte akciju ka sklapanju važnih dugoročnih ugovora, ali i reviziju postojećih. Novčana situacija je povoljna, a posebno periodi do 7. marta i nakon 1. aprila.

Početak marta meseca je za vas jako važan, posebno ako ste rođeni u drugoj i trećoj dekadi znaka. Tada vas očekuje konkretizacija emotivnog odnosa koji duže vremena gradite i iščekujete. Otvara se mogućnost da to bude i sa osobom iz inostranstva, pa bi valjalo da tu opciju ozbiljno razmotrite, jer vas očekuje ljubav kakvu ste maštali. No, glavno pitanje će biti koliko ste spremni da prošlost ostavite prošlosti, a sva je prilika da vam to teško ide. Ostavite prostora za novine i dajte sebi priliku da izgradite neke nove uspomene, iako vam stare ne daju mira. Lako nije, ali je vredno pokušaja!

Povedite računa o kostima kolena!

Kliknite OVDE da pročitate nastavak horoskopa!

PageBreak

LAV

Lavovi iščekuju da prvi deo marta prođe, kako bi konačno mogli da krenu napred u osvajanje svojih tronova! Šalu na stranu, period do 23. marta je za vas period vraćanja dugova i naplate istih. Nije loš trenutak za kredite, pa ako o tome razmišljate, sada je momenat da stvari konkretizujete. Neko od saradnika vam može ići na živce, ali ćete vi ići do kraja i biti rešeni da svakog postavite gde mu je mesto, odnosno gde ste mu ga vi dodelili. Novčana situacija je dobra, samo vodite računa da neki papiri ne budu kamen spoticanja, u periodu od 23. marta do 15. aprila.

Ljubav vam se smeši tokom celog marta, a stvari se zahuktavaju od 7. marta. Imaćete sve šanse da zavedete osobu koja vam dugo opseda misli. Ako ste zauzeti, računajte da kreće period harmonizacije odnos sa partnerom. Seksualnost vam je tokom celog marta izuzetno naglašena, pa ćete prosto biti neodoljivi suprotnom polu, što će vašem egu itekako goditi.

Problemi sa leđima.

DEVICA

Devicama je period do 23. marta presudan za sve vrste poslovnih dogovora i partnerstava. Vodićete više razgovora sa različitim partnerima, pa je period do 23. marta važan da donesete odluku o tome sa kim ulazite u priču. Period između 23. marta do 15. aprila preskočite, osim ako vam se ne nudi nastavak neke stare poslovne saradnje ili pak početak nečeg što je već nekoliko puta bilo odloženo. Finansije vam se popravljaju od 1. aprila, a dotle ćete ratovati sa novcem i na kraju uspeti da isplatite sva potraživanja koja su se nagomilali.

Ljubavna situacija nije sjajna, ali ćete sa partnerom uspeti da postignete nekakav dogovor do početka aprila. Zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati ozbiljne razgovore sa partnerom iz kojih će im biti jasno da partner želi više njihovog vremena i pažnje. Od 1. aprila vam se smeši dosta povoljnih prilika za upoznavanje, a neka od njih su vam sudbinski namenjena za početak nove veze. April vam donosi dosta druženja, zabave i slobodnijeg ponašanja, što vama nije svojstveno. Kratkotrajne seksualne avanture možete očekivati tokom marta, ali nešto trajnije će ipak sačekati mesec april.

Nervni sistem je na ivici! Ovo se posebno odnosi na pripadnike treće dekade znaka.

PROČITAJTE JOŠ: LAV - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

VAGA

Vage mogu očekivati dosta akcije na polju ugovaranja i papiroloških pitanja. Sve će vam to biti u fokusu do 18. marta. Iskoristite taj period da se dogovorite i potpišete šta treba. Nakon ovog perioda stvari će ići težim putem, a nije isključeno i da imate rasprava tim povodom. Finansijska situacija se popravlja u periodu do 18. marta, ali vas nakon toga očekuje dosta troškova oko stambenog prostora ili ukućana. Mogući su i radovi u kući, u periodu od 18. marta, pa sve do kraja aprila.

Ljubavna situacija je promenljiva. Početak meseca vam donosi priliku za avanturu, koju ćete svesrdno iskoristiti. Nov početak je moguć sa osobom koju biste upoznali preko posla, samo dobro se raspitajte o njenom statusu, kako se ne bi desio skandal. Od 7. marta vas očekuje jako dinamičan period, u kome će partner pokazati jaku strast i želju da odnos podignete na viši nivo. Bićete zatečeni takvim ponašanjem. Zauzete Vage očekuje mart pun preokreta i strastvenih pomirenja nakon sitnih čarki, što će vašem odnosu vratiti dinamiku. Povedite računa o odnosu sa ukućanima, od 18. marta, pa na dalje. Od marta vam se mogu javljati partneri iz prošlosti, sa namerom da se vaš odnos obnovi.

Problem sa hroničnim umorom.

ŠKORPIJA

Prvih nekoliko dana marta iskoristite da finansijski stanete na noge. Bićete u prilici da završite određene poslove koji su vam dugo uzimali energiju i koji su vas finansijski dosta koštali. Novčana situacija će biti vrlo napeta do 18. marta. Biće priliva, ali će praktično sve odlaziti na tekuće obaveze. Od 18. marta možete odahnuti i reći da je gotovo. Jupiter, vaš vladar finansija je retrogradan, pa vam je u ovom periodu potrebno dvostruko više truda kako bi se novac zadržao u vašim rukama. Od aprila meseca vas očekuje dosta pregovora sa poslovnim partnerima, ali sve važno ostavite za period iza 15. aprila.

Ljubavna situacija je dosta interesantna. Prva sedmica marta vam donosi dosta lepršavih situacija i sastanaka sa osobama koje vole romantiku i koje bi vam se u potpunosti posvetile. Nakon što Venera uđe u vaše polje posla, od 8. marta, očekuje vas udvaranje osoba sa kojima radite, a glavna mana svega je što je jedna od pomenutih zauzeta. Vodite računa u šta se upuštate! Zauzeti mogu očekivati idiličan period od početka aprila meseca. Bićete u skladnim odnosima sa partnerom i što je najvažnije komunikacija će profunkcionisati, pa će to doprineti sve većoj bliskosti.

Početak marta iskoristite za dijetu!

Kliknite OVDE da pročitate nastavak horoskopa!

PageBreak

STRELAC

Strelčevi će biti prilično povučeni kada je posao u pitanju, u prvim danima marta. Takva situacija će potrajati sve do 23. marta, kada će vam se vratiti energija i elan. Očekujte da vam novac brže prolazi kroz ruke nego što se zadržava, a takav period kreće od 18. marta. Imaćete dosta iskušenja da novac potrošite na stvari koje vam baš i nisu neophodne, pa pamet u glavu i pišite sve rashode! Od 23. marta očekujte da vam neki dug bude vraćen, pa se spremite da ga potražite. Isto važi i ako vi nekome dugujete. Sve ćete to sa uspehom okončati do polovine aprila.

Ljubav kuca na vaša vrata od prve sedmice marta! Spremite se za dosta ugodnih druženja i priliku da se nešto od toga pretvori u ozbiljan partnerski odnos. Bićete zadovoljni svojim izgledom i pleniti pažnju, gde god se pojavite! Iskoristite mesec mart da punim plućima uživate u svim čarima života. Zauzeti pripadnici znaka mogu takođe računati na harmonične odnose sa partnerom, a ne bi bilo loše da neki vikend u martu iskoristite za beg iz grada i kraći odmor u nekom spa centru.

Početak marta vam donosi manje probleme sa hormonima.

JARAC

Za Jarčeve mart mesec predstavlja izuzetno važan period kada je reč o zakonskim procedurama i papirima. Iskoristite period do 23. marta da sve što imate vezano za ovaj segment uspešno regulišete. Smeši vam se i kraći put, koji će vam biti od koristi kroz posao. Povoljan period za bavljenje nekretninama počinje 23. marta, pa će vam to uzimati najviše vremena. Sve vrste gradnje, adaptacija, radova u kući ostavite za period iza 18. marta. Imaćete sve potrebne resurse da stvari obavite baš kao što ste planirali. Kada su u pitanju saradnici sa njima će rešavajte nedoumice do 23. marta. Isti period je važan i za potpisivanje ugovora. Izbegnite potpisivanja u periodu od 23. marta do 15. aprila, kako ne bi sve morali da radite iz drugog puta.

Ljubavna situacija se vidno popravlja! Početak meseca možete iskoristiti da sa voljenom osobom odete na kraći put. Nakon tog perioda možete razmišljati o zajedničkom životu i podizanju vašeg odnosa stepenik više. Pravo vreme za ljubav vam je april mesec, kada će stvari na ovom planu procvetati, a vi konačno emocije staviti visoko na listu prioriteta. Seksualna energija će biti pojačana, pa očekujte da vas suprotan pol opseda. Ipak, vaše srce je jasno definisalo gde mu je mesto, pa ćete uživati u pažnji, ali se držati blisko sa postojećim partnerom. Slobodni Jarčevi mogu početi novu vezu tokom druge polovine aprila.

Problemi sa disajnim putevima.

PROČITAJTE JOŠ: MESEČNI HOROSKOP ZA POSAO I NOVAC: evo kakvu nam sudbinu donosi mart 2018. godine

VODOLIJA

Vodolije u mesec mart ulaze sa željom da svoje finansije postave na zdrave osnove. Taj fokus ćete držati do polovine meseca, kada će te i uspeti da regulišete do tada nerešena pitanja. Vaši planovi će imati podršku planeta, posebno u periodu do 18. marta. Iskoristite ovaj period da započnete regulisanje nekih zakonskih procedura, u čemu će vam prijatelji biti od velike pomoći. Osetljivi ste na odlaganja, pa će te žuriti više nego ikada da stvari uobličite. Od 18. marta povedite računa o saradnicima. Neko bi mogao raditi iza vaših leđa. Novac vam ne stoji kako biste želeli, ali se na tome radi i idete dobrim putem, samo je neophodno vreme.

U ljubavi je za vas period kada je zatišje pred buru. Finansijama ćete davati prioritet do 8. marta. Nakon ovog perioda očekujte priliku za flert sa osobom koja je zauzeta, a koja će iz temelja uzdrmati vaš svet. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati da se neko putem društvenih mreža zainteresuje za upoznavanje uživo. Prilika je dobra, pa je iskoristite. Zauzeti će se konačno više posvetiti kući i partneru tokom meseca aprila.

Problemi sa nesanicom.

RIBE

Ribe trebaju iskoristiti mesec mart za sve vrste promena koje žele da učine u polju posla. Vreme je na vašoj strani, pa se angažujte kako bi ili promenili postojeći posao, ili učinili sve da se odnosi na njemu promene. Budite direktni i jasni u zahtevima, pa će i nadređeni izaći u susret vašim potrebama. Period od 23. marta stavlja fokus na finansije, pa tada očekujte dosta novčanog priliva, ali i troškova vezanih za sam posao. Ako želite da pokrenete svoj biznis, sada je pravi čas! Ne čekajte puno, već do 23. marta preduzmite korake ka tom cilju. Pravno legalna pitanja ostavite za period iza 15. aprila.

Ljubav vam je bolna tačka, a prve dane meseca marta ćete iskoristiti da neke odnose raščistite i jasno utvrdite na čemu ste. Smeta vam partnerov stav koji je dosta kolebljiv, pa ne možete da uhvatite pravac kojim vaša veza ide. Od kraja marta je moguće javljanje nekog od starih partnera, sa namerom za obnovu odnosa, no to neće biti vaša želja, pa ćete samo nahraniti sujetu. Od aprila će zauzete Ribe imati dosta iskušenja da neko sa strane privuče njihovu pažnju. Slobodne u aprilu na kraćem put očekuju zanimljive prilike za ljubav, pa je važno da poziv za put prihvate, čak i ako je reč o poslu. Moguće su sve vrste iznenađenja!

Tekst: Jovana Milekić

Izvor: Astro portal