OVAN - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

BIK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

RAK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

VAGA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

DEVICA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

ŠKORPIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

JARAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

VODOLIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

RIBE - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Dinamični, moćni, impresivni, posesivni... Pošten i plemenit, preduzimljiv u pitanjima ljubavi i emocija. Lavovi su dosta erotični i imaju dovoljno ljubavnog iskustva. Lav se stalno trudi da ispuni partnerove najskrivenije želje, uvek i iznova pokazuje i iskazuje svoju ljubav. Lavovi su vatreni, i u ljubavi, i u svađi. Mana im je posesivnost.

UOPŠTENO

U 2018. godini Lavovi će pronaći svoju materijalističku i zemaljsku stranu i staviti ih u prvi plan. Neki od vas će možda da odustanu od svojih dugo korišćenih navika. Jupiter i Saturn će vam pomoći da budete u centru pažnje tokom cele godine. Sada će doći do radikalnih promena u vašem ličnom i profesionalnom životu. Vi biste mogli više da radite ove godine nego ikada ranije, ali onda zadržite svoju osetljivost pod kontrolom jer bi mogla da vam ometa rast i napredak.

Godina 2018. biće za Lavove divan period bez stresa i napora. Sve zabrinutosti i strahovi koji su vas proganjali već neko vreme, sada će nestati. Pazite se neprijatelja, ali ovo nije dobar trenutak da im se suprotstavite, stoga je najbolje da se pritajite. Oni koji su u privatnom biznisu i oni koji rade u raznim servisima mogu da očekuju pozitivne prihode u 2018. godini. Između marta i jula 2018. godine Jupiter će biti retrogradan u vašoj kući. Ovo može dovesti do mnogih putovanja i preseljenja za neke od vas.

Mars će biti egzaltiran od maja do novembra kada će se vaši imovinski poslovi materijalizovati. Takođe je predviđena bračna harmonija za ovu godinu. Za neke Lavove favorizovana su putovanja i boravak u inostranstvu. Negativna strana je da vas mogu proganjati neka zdravstvena pitanja, zato obratite pažnju na to. Finansijski priliv može biti ograničen krajem godine. Takođe, odnos sa braćom i sestrama bi mogao da bude sporan ove godine. Strpljenje bi bila ključna reč za preživljavanje ove godine.

KARIJERA

Karijerni život Lavova će proći kroz nekoliko uspona i padova u toku 2018. godine. Kratkoročni ciljevi će biti ispunjeni. Planirajte budućnost svoje karijere i radite prema planu i ne dajte da vam smetaju trenutne teškoće. Precizirajte, ponovo definišite i ponovo obnovite vašu profesionalnu radnu etiku kako biste završili svoje projekte na vreme.

Idite do same srži stvari kako biste održali povoljan odnos sa svojim kolegama i šefovima na radnom mestu. Prva polovina godine mogla bi biti prilično teška, dok će druga polovina dovesti do osećaja stabilnosti i optimizma na vašoj profesionalnoj strani.

LJUBAV

Ljubavni život Lavova će biti fenomenalan ove godine. Oni koji su već u vezi biće svedoci velikih promena u njihovom ljubavnom životu. Saturn i Jupiter će dodatno poboljšati vašu senzualnu i osetljivu stranu. Iako je vaša ljubavna sfera ponekad bolna, dobici će biti dugotrajni. Pokušajte da promenite način izražavanja ljubavi, kao i stil pokazivanja naklonosti - upravo to će proširiti krug potencijalnih partnera.

Kliknite OVDE za nastavak godišnjeg horoskopa za Lava!