Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RIBE - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Godišnji horoskop za rođene u znaku Vodolije - evo šta Ribe očekuje na poslu, u ljubavi i zdravlju u 2018. godini!

  Izvor: Foto: Profimedia

OVAN - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

BIK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

RAK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

VAGA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

LAV - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

DEVICA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

STRELAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

ŠKORPIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

JARAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

VODOLIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Vrlo romantične, nejasne, ali znaju da ostave jak utisak...

Osobe rođene u znaku Ribe vrlo su intuitivne, osetljive i romantične. Veoma su emotivne i popustljive, zapletene u svoja osećanja. Nerealne su kada se zaljube. Najbolje plivaju kroz razne životne nedaće i probleme, prebrode i najgore krize, ponekad i bez traga. Na neki način prihvataju neminovnost i to, spolja gledano vrlo često, kao prepuštanje sudbini. Ribe dobro znaju da sve što je isforsirano nema onu vrednost kao ono što se spontano desi.

UOPŠTENO

U 2018. godini Ribe ulaze u važnu fazu u svom životu. Neke od vaših gorućih želja ili ambicija sada će dobiti krila. Planete će vam pomoći da napravite određene radikalne promene u svom načinu života, karijeri i ličnom životu. Pravilno usmerite svoju energiju da biste dobili najbolje nagrade u životu tokom ove godine.

Nemojte dozvoliti da vam emocije lutaju slobodno, ali dozvolite svojoj kreativnosti da se razmahne u potpunosti. Godina 2018. će doneti puno sklonosti ka spiritualnom kod Riba koje su ionako sklone duhovnim vrednostima. Zato ćete lako držati emocije pod kontrolom, a bićete vrlo naklonjeni okultnim istraživanjima tokom godine.

Finansijski izgledi će bili prilično dobri u odnosu na prethodne godine. Vaše ambicije rastu kao i vaši posebni nivoi energije. Dobar je period za ljubav i odnose. Neke Ribe mogu imati u izgledu preseljenje tokom 2018. godine. Kada je Jupiter retrogradan između marta i jula 2018. godine, vi se vraćate na svoj glavni profesionalni front, stoga budite malo oprezni. Budite rezervisani prema novim poduhvatima.

Zatim, kada Jupiter pređe u kuću Škorpije u oktobru 2018. godine, može se očekivati bolja situacija u karijeri. Saturn će vas ometati ako imate brzi tempo života, ali to će vam pomoći da izbegnete brze i nepromišljene odluke. Zatim, kada je Saturn retrogradan od aprila do septembra 2018. godine, trebalo bi da ponovo procenite svoje planove. Dobro je vreme samoispitivanje na svim poljima. Mars će vam doneti sreću i bogatstvo tokom 2018. godine.

Vaš osećaj odlučnosti i posvećenosti biće podstaknut tranzitom Marsa. Koristite mozak radije nego mišiće kako biste radili bolje i kvalitetnije tokom ove godine. Prilično dobra godina se obećava Ribama.

KARIJERA

Ova godina će tražiti od Riba puno posvećenosti i napornog rada ako imate potrebu da budete izuzetno dobri u poslu. Ali tek nakon prvog kvartala, vaši napori počinju da daju dobre rezultate. Nemojte prenatrpavati svoje profesionalne aktivnosti ove godine. Fokusirajte se na jedan ili dva projekta i usmerite svoju energiju na njih.

Međutim, entuzijazam će biti odličan za velika profesionalna dostignuća ove godine koja će dovesti do solidnog povećanja plata, unapređenja, prekomorskih putovanja i slično. Oko sredine godine može doći do promene kursa kod nekih Riba. Nemojte biti impulsivni, preduzmite male i smele korake tamo gde možete i gde vam eventualna greška neće mnogo naštetiti.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak godišnjeg horoskopa za BIKA za 2018!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije