OVAN - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

BIK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

RAK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

VAGA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

LAV - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

DEVICA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

STRELAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

ŠKORPIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

JARAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

VODOLIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

RIBE - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Blizanci su prilagodljivi, ali promenljivi i nestabilni... Bezbrižni i teže promenama. Prema partneru znaju da budu vrlo zahtevni, ali sami vole da koketiraju. Neozbiljni su, dosta emotivni, vole ljubav. Ponekad nisu sposobni za neku ozbiljniju i trajniju vezu, jer im je duh nestalan i avanturistički nastrojen. Kada se Blizanci zaljube, postaju nežni i verni svojoj ljubavi. Blizanci su izvrsni zabavljači koji imaju izražen smisao za humor i sitne dosetke koje mogu da razbiju i najnelagodniju situaciju. Upoznati su sa najnovijim zbivanjima. Udvaraju se vrlo inteligentno, dozvoljavajući partneru da se oseća sigurnim i vrednim...

UOPŠTENO

Godina 2018. biće za Blizance period gde će im energija biti na visokom nivou u skoro svim oblastima života. Bićete potpuno obnovljeni, kako fizički tako i mentalno. Nove prilike će vam se ukazati i ne treba da ih propustite. Nagrade vas čekaju upravo tu iza ugla. Neće biti mnogo problema u dobijanju raznih usluga kako u ličnom tako i u profesionalnom životu. Ovo će biti vreme kada će vaša istinska priroda doći u prvi plan. Ove godine pazite na lažna obećanja kao i odgovornosti koje vas čekaju. Blizanci će biti puni pozitivne energije u 2018. godini. Zato možete očekivati veliku sreća i bogatstvo, iako nisu isključena razna kašnjenja i prepreke.

Vaš društveni život biće prilično aktivan za taj period. Jupiter je retrogradan između marta i jula 2018. godine i doneće Blizancima mešovita osećanja. Vi biste radije malo pričekali kada su u pitanju važne odluke u vezi sa životom. Marsovska egzaltacija u periodu od maja do novembra će vam pružiti puno snage za borbu protiv neprijatelja i drugih podela. Budite oprezni prilikom vožnje i rukovanja teškom opremom. Povremene prepreke se ne mogu isključiti u 2018. godini.

Kliknite OVDE za nastavak godišnjeg horoskopa za Blizance!