OVAN - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

RAK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

VAGA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

LAV - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

DEVICA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

ŠKORPIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

JARAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

VODOLIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

RIBE - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Rođeni u znaku Bika imaju tvrdu glavu i meko srce. Oni su, sa jedne strane, racionalni i praktični, sa izraženim smislom za materijalne vrednosti. Međutim, druga strana bikovske prirode je vrlo osetljiva, romantična i sentimentalna. Na prvi pogled ove dve suprotnosti su nespojive, ali Biku je potrebna sigurnost da bi se opustio i dozvolio svojim emocijama da se rasplamsaju. Bik nije impulsivan, veoma je strpljiv i oprezan, ali je zato vrlo istrajan u svojim namerama.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE MUŽ KRIV ZA SVE: evo zašto su samo neke udate žene lepe i zgodne

UOPŠTENO

Biće puno mira i slobode za akciju u životima Bikova ove godine. Klima će biti za vas prilično pogodna da se odmorite i opustite. Kako Pluton prolazi kroz kuću Jarca, osećaćete se mnogo lakše i sa fizičke i sa mentalne tačke gledišta. Određeni aspekti vašeg života pozivaju vas da napravite jedan korak nazad i da se malo povučete u životu. Najbolji savet bio bi čekanje i strpljivost. Vaša osetljivost biće jaka tačka ove godine i gledajte da to ne utiče na one oko vas.

Iako 2018. godina izgleda kao da će Bikove osloboditi nevolja, ipak ne očekujte da to bude postelja od ruža. Napadi besa su takođe mogući za neke od vas i odnosi bi se zbog svega toga mogli pokvariti. Od važnih poznanika možete dobiti dobar vetar u leđa tokom ove godine, ali ne ulazite u bilo kakav novi poduhvat. Retrogradni Jupiter između marta i jula 2018. godine savetuje da izbegnete bilo kakvo preseljenje i prekid rada. Takođe možete ući u nevolje sa vlastima u vašoj profesiji, stoga se držite dalje od svega što izaziva konflikte. Međutim, tada će vas Jupiter nagraditi nekim dobitkom kroz nasleđivanje.

Egzaltiran Mars između maja i novembra 2018. godine donosi konstruktivne promene u životu Bikova. Finansije biće dobre, a posebnu sigurnost možete da ostvarite preko bračnog partnera. Godina obiluje iznenađujućim mogućnostima za karijeru, a krediti i gubici polako se smanjuju i nestaju. Planete će vam pomoći da rizikujete u životu tokom 2018. godine. Sredina godine doneće mnogo dobrih događaja u vašem bračnom ili ljubavnom životu. Uopšteno gledano, 2018. godina se čini prilično mirnim periodom vašeg života.

KARIJERA

Ove godine vaše performanse u karijeri biće na vrhuncu, ali ćete biti pod velikim uticajem spoljnih uslova u karijeri. Budite stabilni u ambicijama i ciljevima i vaša tvrdoglavost će vas provesti kroz sve. Bićete prilično zauzeti tokom čitave godine, u smislu opterećenja. Međutim, Bikovima se savetuje da se uzdrže od bilo kakvog timskog rada ili zajedničkih ugovora. Tek sledeća godina daće prave plodove ako odgovarajući napor uložite ove godine. Zahvaljujući konačnim rezultatima na kraju godine očekuje se napredak u karijeri.

LJUBAV I BRAK

Ljubavni život Bikova u 2018. biće u harmoniji. Ovo će biti period spokojstva i lepih, bogatih iskustava u ljubavnom životu. Za neke od vas ljubav će biti glavni prioritet u životu, dok će za neke Bikove to biti totalno gubljenje vremena i energije. Najvažnija je biti osetljivost - ali ona može da održi vašu vezu ili da je prekine! Sredina godine bi mogla doneti potencijalne partnere u vaš život.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak godišnjeg horoskopa za BIKA za 2018!