Seka Aleksić oduševila je žene slikom koju je objavila na Instagramu, piše Lepa & Srećna. Popularna pevačica ne prestaje da iznenađuje savršenim stilom, bez obzira da li su dnevne ili večernje modne kombinacije.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠI KAPUT SEZONE! SEKA ALEKSIĆ ODUŠEVILA INSTAGRAM: hiljade lajkova za hit modnu kombinaciju boja (FOTO)

Pevačica inspiriše žene tako što često oblači odeću koja može lepo da stoji ženama različitih figura, a naročito je zanimljiva Sekina neobična kombinacija krojeva i dezena. Moramo priznati da pevačica u ovoj modnoj kombinaciji izgleda izazovno i privlačno, dok efektne boje stvaraju originalan stil.

Kliknite OVDE da vidite Sekinu efektnu modnu kombinaciju!

PageBreak

Ovoga puta Seka je izabrala usku tamnoplavu suknju do kolena sa šlicem koju posebno zanimljivom čini originalan dezen. Suknju je obukla u kombinaciji sa zanimljivom bluzom sa asimetričnim šarama. Plavi rukavi sa teget donjim delom bluze savršeno su se uklopili sa suknjom, a bež kaiš je vizuelno suzio struk. 

PROČITAJTE JOŠ: CEO INSTAGRAM ODUŠEVLJEN! SEKA ALEKSIĆ DIKTIRA JESENJE TRENDOVE: efektna modna kombinacija za dan i veče (FOTO)

Završni detalj su svetloplavi kaput i efektne pastelno žute cipele. Poznata pevačica pokazala je da se ne boji da kombinuje različite dezene,krojeve i boje, a baš takav upečatljiv stil čini da izgleda mladoliko. I ko kaže da je jesen doba za tamne boje - Seka uprkos zimi koja dolazi bira pastelne nijanse i vedre boje, a sudeći prema lajkovima na Instagramu, mnoge dame su oduševljene njenim stilom.

Kliknite OVDE da vidite još slika Sekine kombinacije!

PageBreak

Izvor: Lepa & Srećna