Aleksandra Prijović objavila je sliku na Instagramu koja je oduševila njene obožavaoce, piše Lepa & Srećna. Na slici poznata pevačica uživa u sunčanom novembru, a sudeći po osmehu na mnogim fotografijama, Aleksandri trudnoća sve više prija. 

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U NAJLEPŠEM KAPUTU GODINE ODUŠEVILA SVE ŽENE: lepa trudnica izabrala i modni detalj sezone! (FOTO)

Trudnički stomakpočeo je da se nazire, a pevačica čuva zdravlje i kondiciju tako štouživa u šetnji na Kalemegdanu sa svojim kućnim ljubimcem. Aleksandrina ležerna modna kombinacija ponovo je oduševila Instagram, a mnoge dame i trudnice rado je kopiraju, jer pravi odličan spoj moderne i udobne odeće.

Kliknite OVDE da pogledate Aleksandrinu HIT jesenju kombinaciju!

PageBreak

Aleksandra je za šetnju izabrala šareni džemper kaput do kolena i crne helanke. Celu kombinaciju upotpunila je sa crnom beretkom. Crne čizme do gležnjeva u sportskom stilu, savršeno su se uklopile u ovu kombinaciju. 

PROČITAJTE JOŠ: ODUŠEVILA! ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U KAPUTU KOJI ĆE SVE ŽENE ŽELETI OVE ZIME: topla i efektna kombinacija za hladne dane (FOTO)

Poznata pevačica izgledala je sjajno u ovoj ležernoj kombinaciji, a mnogi su komentarisali i njenog slatkog psa u plavoj jakni. 

Izvor: Lepa & Srećna