Značajan astrološki događaj tokom novembra 2018. godine je ulazak Jupitera u Strelca, a tu je kod kuće i manifestuje se u punoj snazi. Ulazimo u period od godine dana tokom kojeg ćemo biti ohrabreni i imaćemo podršku, nove stvari lakše ćemo učiti i prihvaćati, proširit ćemo horizonte i produbiti znanje. Mnogi će spoznati da uživaju u čitanju dobre knjige ili učenju onog što ih zanima.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

Pojaviće se želja za pustolovinom, otkrivanjem novog, putovanjima i eksperimentisaćemo s novim idejama. Jupiter je planeta napretka, širenja, novih prilika, ali i optimizma, samopouzdanja i sreće, zatim uverenja i moralnih gledišta po kojima krojimo svoj život. Ovo je pravo vreme za iskorak iz rutine i sigurne zone, za promenu tačke gledišta s koje posmatramo život i, uopšteno, ceo svet, pa i da osvežimo svoje znanje i životnu filozofiju.

Ovo je odličan period za one koji žele da upotpune svoje znanje ili nauče strani jezik, za studente, za one koji se bave poslovima s javnosti, zakonom ili verskim pitanjima, kao i za razvoj poslova, saradnju i za turizam.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAVNI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2018: Škorpija pada pred iskušenjem, Ribe opseda stara ljubav

Nekima će prolazak Jupitera kroz Strelca biti period traženja istine, ali konkretne istine, na određenim životnim poljima. Neki će zaključiti da već znaju istinu i pokušaće je nametnuti drugima. Savetujemo da to izbegavate.

Položaj Merkura, u Strelcu, donosi skakanje s jedne teme na drugu, od jednog zaključka do drugog, čak tokom istog razgovora. Merkur kreće retrogradnim hodom 17. novembra i pravi kvadrat s Neptunom u periodu od 13. do 20. novembra. Može doći do nesporazuma zbog pogrešnih informacija.

Sklonost preteranog i nepovezanog pričanja, te podržavanje istina koje su upitne mogu se uočiti u politici, posebno poslednjih dana novembra 2018. godine kada Sunce podupire Jupitera i Merkura. U ovom periodu neke se stvari mogu dovesti u pitanje, kada se radi o moralu. Pokazaće se da su neki viši moralni principi na temeljima privatnih interesa, ali to neće proći samo tako, ipak je Jupiter kod kuće, u svom sedištu.

Izvor: Tarot horoskop