Potrebno je:
- kašičica soli
- 500 g brašna
- 25 g kvasca
- prstohvat šećera
- 1 dl ulja
- mlaka voda za mešenje
Priprema:
Razmutite kvasac sa šećerom u malo mlake vode s kašikom brašna i ostavite da uskisne. Na dasci prosejte brašno i u udubljenje sipajte kvasac, so i ulje. Zamesite glatko testo dodajući mlaku vodu. Napravite 4-6 hlepčića i svaki razvijte na željenu debljinu. Dalje spremajte prema željenom receptu.
Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka