Kejt Midlton je 13. juna 2019. godine prisustvovala dobrotvornoj večeri povodom "Nedelje svesti o zavisnosti", piše Lepa & Srećna. Vojvotkinja je tom prilikom obukla belu haljinu dužine do gležnjeva.

Šik modna kombinacija i efektni detalji poput pruga i volana na donjem delu suknje učinili su da Kejt izgleda ležernije nego inače.

Princeza se ovog puta osmelila i obukla haljinu koja je pripijena, otkriva liniju tela i ramena. Sada prvi put možemo da vidimo da Kejt izgleda neverovatno vitko i da je vratila svoju devojačku figuru, posle troje dece.

Vojvotkinja je uz ovu neobičnu, večernju toaletu ponela srebrne salonke i pismo tašnu. Ona je uparila dve efektne boje za leto, a raskošni talasi i volumen u kosi su vojvotkinji dali nesvakidašnji šmek na koji nismo navikli.

Ako ste u nedoumici šta da nosite u elegantnim prilikama i kako da istaknete ten, neka vam Kejtin izbor bude inspiracija.

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Kejt Midlton je oduševila sve svojom elegantnom pojavom na dobrotvornoj večeri. Niko nije mogao da skine pogled sa lepe vojvotkinje!