Iako Prva dama Amerike Melanija Tramp ima skupocen modni ukus, često je možemo videti i u komadima pristupačnih brendova.

Nedavno je uvredila svet u Zarinoj jakni sa kontroverznim natpisom, onda se pojavila u patikama koje nose brojne Srpkinje. Sada je prošetala hit čizme sezone koje najverovatnije i vi imate u vašem garderoberu.

PROČITAJTE JOŠ: INTERNET POLUDEO, DA LI SE MELANIJA TRAMP OBRUKALA NOVOM ODEĆOM: Prva dama Amerike obukla se u bež boju od glave do pete (FOTO)

U džombastim crnim "combat" čizmama s potpisom popularnog sportskog brenda, Melanija je viđena ispred Bele kuće u Vašingtonu u društvu svog supruga Donalda.

Ovaj klasični model sa pertlama, popularna Prva dama kombinovala je sa sivim pantalonama i vojničkom jaknom s džepovima, stvorivši jednostavan, ali vrlo ženstven stajling koji je u prvi plan stavio njene duge noge i zavidnu liniju.

"Combat" čizme veliki su hit ove sezone pa ukoliko ste u potrazi za osveženjem jesenjke i zimske garderobe, nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za neki od modela u nikad bogatijoj ponudi koju možemo pronaći u domaćim radnjama.

KAKO IZGLEDAJU MELANINE "KOMBAT" ČIZME, POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

Ovakva obuća, osim što je vrlo efektna i odlično funkcioniše u kombinaciji sa, na primer,  kariranim ili animal printom, za kojim luduju zaljubljenice u modu ove godine, vrlo je praktična i kad počnu prve kiše ili sneg, a može da izgleda vrlo šik, što je dokazala i gospođa Tramp.

PROČITAJTE JOŠ: VEČITA SUKNJA KOJA NE IZLAZI IZ MODE! NE KUPUJTE NOVU: ovakvu suknju nose Megan Markl, Melanija Trump i kraljica Leticija (FOTO)

DETALJE SPORTSKE MODNE KOMBINACIJE MELANIJE TRAMP POGLEDAJTE U GALERIJI SLIKA!

Tekst: I. K.

Izvor: Blic

LepaiSrecna Hit čizme sezone koje je nedavno obula Melanija Tramp najverovatnije i vi imate u vašem garderoberu.