I Italija je imala svoje kraljevsko venčanje. Pionirka na polju modnih blogova, popularna Kjara Feranji udala se za svog ništa manje poznatog partnera, muzičara Federika Lučiju. Venčanje se održalo na bajkovitom imanju o Siciliji, a među zvanicama su bila neka od najzvučnijih imena iz sveta mode. 

Mlada je nosila čak 3 haljine, koje je specijalno za nju dizajnirala zemljakinja Marija Gracija Kjuri, kreativna direktorka francuske kuće Dior. Venčanica u kojoj se udala je izazvala bezbrojne komentare na svim portalima. Na Instagramu, kao da je ovo venčanje bacilo u zaborav veličanstvenu ceremoniju britanskog princa Harija i Megan Markl. 

PROČITAJTE JOŠ: PRAKTIČNA ŽENA OBUKLA HALJINU KOJU ĆE ZAVOLETI SVAKA DAMA: TV voditeljka Nataša Pavlović u odličnoj kombinaciji za kraj leta (FOTO)

Jedna marketinška kompanija napravila je algoritam koji istražuje koliki je prihod određeni brend ostvario zahvaljujući medijskom oglašavanju. Rezultati su sledeći: sveobuhvatnim objavama o venčanju, Kjara je prestižnom Dioru osigurala 5,2 miliona dolara, što je dvostruko više od dobiti modne kuće Živanši, koja je zaslužna za haljinu vojvotkinje od Saseksa

Kliknite ovde da pogledajte venčanicu koja je podelila Internet!

PageBreak

Italijanska trendseterka se za svoj poseban dan odlučila za kreaciju koja je ipak klasična, što je potez koji je oduševio gotovo sve. Venčanica je napravljena po uzoru na model koji je nosila Grejs Keli: gornji deo sa dugim rukavima je izrađen od prelepe čipke, dok se donja suknja od tila raskošno širi. Ipak, slavni modni dizajner Stefano Gabana imao je šta da poruči. Njegov komentar "Jeftino" osvanuo je ispod objave o haljini i prouzrokovao još veći odziv u komentarisanju najznačajnijeg odevnog predmeta za mesec septembar.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠA ODEĆA ZA DAME SA OBLINAMA! HIT MODA ZA JESEN 2018. GODINE: 15 modnih kombinacija u kojima ćete izgledati savršeno (FOTO)

Prilagođeno sa: Zadovoljna