Svaka dama od stila treba da poseduje barem jednu svečanu haljinu za kojom će posegnuti kada prilike to zahtevaju. Takva haljina mora da ima besprekoran kroj koji savršeno pristaje vašoj figuri, piše Lepa & Srećna.

Crna haljina je klasika, a vi se opredelite za nešto užu verziju najpopularnije haljine svih vremena koja će biti midi dužine. Ovakav model je bezvremenski i osiguraće vam status dame koja zna šta je u trendu. 

Koktel haljine uvek su zanimljivije kada su oplemenjene modnim detaljima u vidu veza ili prišivenih kamenčića. Zasijajte tako što ćete kraći model haljine upariti sa blejzerom u istoj boji. Na taj način ćete pokazati izuzetan stil i duh francuskog šika.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠA ODEĆA ZA DAME SA OBLINAMA! HIT MODA ZA JESEN 2018. GODINE: 15 modnih kombinacija u kojima ćete izgledati savršeno (FOTO)

Svila je, bez govora, jedan od najlaskavijih materijala, te ne bi bila greška da ponesete takozvane "slip" haljine koje izgledom podsećaju na spavaćiću. Uz pravi izbor modnih dodataka bićete najlepše stilizovana dama na svakoj svečanosti.

Ne zaboravite na plisirane verzije haljina koje nam ove sezone stižu u nešto dužim varijantama.

Duge haljine koje blago prate liniju tela uvek će biti moderne, a vaše stilsko umeće možete prikazati time što ćete dodatno naglasiti struk metalnim kaišem

Pri izboru boja, oslonite se samo na svoj lični ukus. Sve je dozvoljeno, uz napomenu da su svečane haljine u pastelnim bojama nešto što se posebno ističe za jesen 2018. godine.

Kliknite OVDE da pregledate galeriju slika sa najlepšim elegantnim haljinama za jesen 2018. godine!

Tekst: Natalija Knežević

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Različite jesenje svečanosti su idealna prilika da obučete elegantnu haljinu koja će istaći vašu ženstvenost.