Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa nastavili su svoj niz pojavljivanja na službenim događanjima dolaskom na koncert "100 dana mira".

Koncertom koji se održao u dvorani londonskoj dvorani Central Hol Vestminster 6. septembra 2018. godine obelžila se 100. godišnjica završetka 1. svetskog rata, a sav prihod od prodanih ulaznica doniraće se humanitarnim udruženjima posvećenim mentalnom zdravlju.

Mladi bračni par opet je, očekivano, bio u centru pažnje, ali najviše pažnje plenila je lepa 37-godišnja vojvotkinja.

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDAJTE KAKVE TORBE NOSE MODERNE ŽENE U DANSKOJ: evo koju torbu treba da imate do kraja 2018. godine (FOTO)

Nakon dva hvaljena izdanja u crnim odevnim kombinacijama od kojih se posebno istaklo crno odelo brenda Altuzara, Megan je zablistala u kraljevski plavoj boji.

Nosila je haljinu koju je napravio tajvansko-kanadski dizajner Džejson Vu, omiljen mnogim holivudskim zvezdama. Descentna plava haljina bez rukava na sredini ima tri velike falte koje se protežu duž celog modela i lelujaju prilikom kretanja.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENO SVE O RASKIDU KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA: lepa engleska princeza prošla je kroz bolan period

Britanci su odmah primetili da je ovo neobičan odabir za vojvotkinju koja je do sada nosila drugačije "čistije" krojeve i zapitali se pokušava li možda ovom haljinom da sakrije trudnički stomak.

U plavim cipelama na štiklu brenda Akvazura i malom ručnom torbicom modne kuće Dior, Megan je zaokružila ovo modno izdanje koje je pokrenulo nove glasine o njenoj trudnoći, a ima li u njima istine pokazaće vreme.

Kliknite OVDE da pogledate slike ove haljine u galeriji!

Izvor: Zadovoljna

LepaiSrecna Svi se pitaju da li je Megan Markl trudna - ova haljina otkrila je tajnu!