Kada god ste u situaciji da kupite samo jednu stvar, verujemo da ćete kao i svaka moderna žena uvek posegnuti za novom torbom. Takav je slučaj i ove jeseni, izbor je veliki, te je potrebno mudro odabrati koji je to model u koji će biti najmudrije uložiti, piše Lepa & Srećna.

Ugledajte se na savršeni stil koji neguju sve Skandinavke. Fotografi su na ulicama Kopenhagena uslikali moderne dame u upečatljivim kombinacijama odeće, ali mnogima su se dopali klasični modeli ovog aksesoara koji je omiljen svim pripadnicama lepšeg pola.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠE TEKSAS JAKNE ZA JESEN 2018: izvadite iz ormana staru jaknu i budite u trendu ove jeseni (FOTO)

Primetićete da su torbice koje trenutno vladaju modnom scenom uglavnom manjih dimenzija. Najčešće su koncipirane tako da imaju kratku ručku, ali ovo nije pravilo. Mnogobrojne su i tašnice sa dugim kaišem koje možete nositi preko jednog ramena, a one koje imaju lanac na mestu kaiša najbolje će se istaći ukoliko ih nosite preko tela. 

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠA ODEĆA ZA KRAJ LETA: pogledajte kako se oblače moderne dame iz Danske (FOTO)

"Rebelde" devojke voleće trend povratak torbica oko struka jer su one zaista pravi modni detalj - jedini koji će vam biti potreban da vaša odevna kombinacija instant postane zanimljivija.

Kožne torbe su, naravno, najkvalitetnije i najbolje, ali nemojte zanemariti ni ostale materijale. Neki od njih, poput tvrde plastike, pliša ili jake rafije mogu poslužiti na duge staze i učiniti da budete originalni.

Pastelne boje su odličan izbor, što ne znači da ne treba da se usudite i ponesete, recimo, torbu u jarkocrvenoj boji.

Bez straha kombinujte ovakve torbice uz lepršave duge haljine i patike, bićete prava modna zvezda.

Kliknite OVDE da pogledate sve slike najlepših torba koje nose žene iz Danske!

Tekst: Natalija Knežević

Izvor:Lepa & Srećna

LepaiSrecna Besprekorni stil Dankinja inspirisaće vas da se zaljubite u ove fantastične torbice.