Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUČE VAS MIOMI NA MATERICI, POLICISTIČNI JAJNICI ILI NEKI DRUGI HORMONSKI POREMEĆAJ? Ovo je rešenje!

Folinomel se koristi kod hormonske neravnoteže i njome izazvanih tegoba kod žena.

 zena lezi drzi se za stomak 0623194721 Izvor: Profimedia

Tekst: Promo

Miomi na materici su dobroćudni tumori glatke muskulature koji se javljaju u grupama i mogu da se razviju na unutrašnjem ili spoljašnjem zidu materice, a u nekim slučajevima i na susednim organima. Najčešće se javljaju kod žena u reproduktivnom periodu. Ukoliko su prisutni za vreme trudnoće, uvećavaju se, dok se u menopauzi smanjuju i često nestanu. 

Uzrok za njihov nastanak nažalost nije poznat i mogu biti prisutni bez ikakvih simptoma. Međutim, ipak postoje neke indikacije za njihovo prisustvo. Ukoliko osećate bol i pritisak u maloj karlici, imate bolno i učestalo mokrenje, bolne polne odnose, zatvor, bolove u krstima, produžene i obilne menstruacije kao i neredovna krvarenja, potrebno je obaviti pregled koji će otkriti da li su miomi prisutni ili ne, jer oni takođe mogu biti uzrok steriliteta kod žena, pa je neophodno na vreme ih uočiti.

Da biste na prirodan način rešili ovaj i druge poremećaje hormonske prirode, koristite Folinomel.

Zašto baš njega? Zato što on predstavlja pravu kombinaciju komponenti za rešenje hormonske neravnoteže i njenih manifestacija kod žena.

 Folinomel Izvor: Promo

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu, i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma. Rešavanjem ovih tegoba, između ostalog, kod pacijenata se ublažava i maljavost, kao i pojava akni.

Folinomel:

 • Reguliše menstrualne cikluse,
 • Promoviše ovulaciju,
 • Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj,
 • Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći,
 • Snižava insulin i glukozu,
 • Snižava holesterol,
 • Snižava upalu,
 • Rešava problem mioma na materici,
 • Rešava problem nervoze i prekomerne težine
 • Smanjuje potrebe za određenim namirnicama.

Naručite Folinomel online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka po ceni od 2.990 rsd i rešite hormonske poremećaje prirodnim putem!

Tekst: Promo

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije