Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZELENA MASKA: Inovativna, sigurna i proverena zaštita od raznih vrsta nepogoda!

Maska koja u potpunosti štiti od virusa, a uz to ima i duži vek trajanja.

  Izvor: Promo

Tekst: Promo

Višenamenska plastična „Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions iz Beograda, odabran na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Njene prednosti u odnosu na obične maske su mnogobrojne, a spomenućemo neke od njih:

1.Namenjena je za opštu zaštitu stanovništva, ne samo od virusa i bakterija, već i od zagađenja, prašine, sitnih čestica.

2.Višekratna je – uz sterilizaciju može da se koristi i do 3 meseca.

3.Upotrebljiva je u različitim industrijama, a od velike pomoći može da bude i voćarima pri prskanju voća.

4.Lako se dezinfikuje – iskuvavanjem u vodi ili brisanjem alkoholom/asepsolom.

5.Garancija na masku iznosi 3 godine.

 Zelena maska Izvor: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE, low-density polyethylen. Radi se o materijalu koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovora upravo potrebi da maska meko prijanja na lice. LDPE se koristi u proizvodnji kontejnera, rezervoara, kesa, folija, posuda za hranu, itd. Neškodljiv je te je odličan izbor za široku primenu u prehrambenoj industriji. 

 zelena maska Izvor: Promo

Maska se sastoji od tela i poklopca, a filter se postavlja između tela maske i poklopca. Ukoliko želite da uštedite novac i ne kupujete jednokratne maske svaki drugi dan, kao i da pružite veću i bolju zaštitu sebi i svojim najdražima, ne čekajte – naručite masku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 402 rsd.

Ukoliko želite da kupite i komplet filtera, to možete učiniti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 108 rsd.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije